Ylz0044 6 aylık bebeklerinize kahvaltı nasıl hazırlıyorsunz neler veriyorsunuz tarifde alabilirim farklı 😊
Azraam Ylz0044 ben cici bebe yumurta sarısı inek sütü karış tırıyorum kaşık maması olarak veriyorum ve yanına lor peyniri arada ağzına veriyorum
Ylz0044 Azraam arı mama ya karıştırıyorum bende yumurtaya daha başlamadık büskivi eziyorum pekmez elma yada muz rendeliyorum ayrıyetten peynir farklı tarif ler içn bu postu açtım 😊
Klymeneninatlasi Azraam cici bebe ve inek sütü mü? Yapma güzel anne bebeğin bağırsakları bu kadar şekeri ve sütü nasıl sindirsin. Kendin yapabilirsin bisküviyi sütüde kesmelisin. 2 yaşına kadar inek sütü tavsiye edilmiyor.
Azraam Klymeneninatlasi bebeğe denedim alerjisi yok bu şekil ebeyle çocuk doktoruna danışarak yapıyorum kafama göre değil canım bende bebğimi düşünüyorum 1 aydır bu şekil çok rahat alerji yok sakin rahat uyuyor. Sancısı ağlaması yok herşey yolunda 😇 ve boyu çok güzel uzattı inek sütü
Gamzeadnan66 Ben verıorum inek sütü hatta ineğmiz var yani doktorum verebilirsin dedı mama verıodum kestim 2 gun oldu 8 aylık kızım
Nazlican Azraam Yani imkanlar neler bilemiyorum ama inek sütü doktorlar önermiyorlar ve bebe bisküvisi fazla şeker içermiyor mu Bence başka doktor a da sorun danışın
Azraam Nazlican inek sütü alerji olur diye yasak ama alerjı yok ama cici bebe şeker içeriğinden dolayı zararlı olabilir evet