Vallahi ağlayasım geliyor mental olarak çok yoruldum. Anne sütü almıyor kızım alerjen Bi formül mama içiyor ek gıdaya erken başladık bir sorunumuz olmadı hiç. Alttan iki tane dişi olmasına rağmen blw yi asla kabul etmedi püre olarak veriyordum ne yaparsam yapayım. Ama bu ay🙄Ay allahım bu ay çok zor. Yoğurt dışında ağzına gram bir şey sokmuyor delireceğim. Soktuğum zaman da yoğurtla karışık bile olsa anlayıp deliriyor sinirden. Osman gönülal aya göre gelişim videolarını takip ediyorum 6 ve 9.ay için bebeğin karakter oluşumunda en kilit iki ayrı önemli ay demişti o yüzden inatlaşmıyorum kızdırmıyorum üstüne gitmiyorum falan ama biraz yoruldum. Nereden patlayacağını anlamadığım Bi diş sürecine girdik yine. Eller hep kulağa gidiyor ovuyor. Eli devamlı ağzında ağrısını almak için elimden gelen her yöntemi deniyorum ama huysuzluğu, bir şey yokken bağırması aksilenmesi öfkelenmesi falan zorluyor özellikle kendi formül mamasından başka bir şey yememesine çok takılıyorum. Biliyorum 1 yaşına kadar ana öğünü hala o mama ama ara öğün olarak ek gıdadan gelecek vitaminlerle de ihtiyacı var bu dönemde. Geçiyor mu bu beslenme reddi ya😥Çalışan Bi anneyim 7/24 başında olamadığım için de çok ayrı üzülüyorum zaten tavsiyeleriniz varsa duymak isterim