Ebrudrgt Aşı sonrası sanki cocugum degişti yaptıralıda 3 gün oldu ama. O mutlu gülen sesler çıkaran yavrum gitti yerine huysuz suratsız Bi cocuk geldi ☹️ 4. Ay atagı mı bu yoksa ne anlamadım ya bu boylee
banakaderiminbiroyunu Ebrudrgt 4. Ay atağına hoşgeldiniz 😃 bunlar iyi günlerimiz sanırım 1 ay kadar dişimizi sıkıcaz artık ben yarıladım darısı size
Poncikkkk Ebrudrgt ahhhh bu ataklar allah yardımcımız olsun ben daha aşısını yapmadım bikaç gün sonra çağırırlar aşısı için bakalım ne olacağız
Ebrudrgt banakaderiminbiroyunu eyvah eyvah ondandır kesin yani oyle mi ya. Bi cadılık var ustunde burnunu dahi actırmıyo aglıyo falan. Huyu suyu degstı 🤦♀️🙄
banakaderiminbiroyunu Ebrudrgt kesinlikle ondan . Birde benimki hasta oldu öksürüyor uyku yok iştah yok zaten mız mız dı iyice delrdi sürekli ağlıyor hep kucakta etrafa bakmak istiyor
Ebrudrgt Poncikkkk amin canm cidden allah yardımcımız olsun 🤦♀️ aşıdan sonrada rabbim kolaylıklar versin bizim zor gecti ateş haric acayp huysuzdu halada oyle ama o aşı zamanı hemen bitsin istedim her bebek aynı degl tabi