Sekerkizzz Arkadaşlar 1 aylık bebegim iki hafta olcak nerdeyse bu sekil hep tahlilleri falan temiz çıktı şükür enfeksiyon falan yok süt alerjisi belirtileri dedi doktor alerji mamasi verdi banada sut ürünleri tuketmeyeceksin dedi günlerdir dikkat ediyorum hc sut bulunan bisi yemiyorum kakasi hala aynı kanli geliyo sunu dikkat ettim çoğunluk arka arkaya mama deniyorum kanli gelmiyo ama emzirmeye devam ettgm zaman kakasi kanli geliyo tekrar ne yapcam şaşırdım süt le alakalı bisi yemiyorum ki baska besinlere mi alerji acaba
Bezelyeannesi Sekerkizzz her gün aynı olarak ne yiyosunuz dikkat edin ben süt yapsın diye tahin helvası yiyodum bıraktım çocugum biraz olsun rahatladı sizinde günlük farkına varmadığınız bişey olabilir
minnosanne0 Sekerkizzz çapraz reaksiyon olabilir et ürünlerini de kesin. Etiket okuyun eser miktar bile tüketmemeniz gerekiyor. Kuruyemiş ler de alerjik.
MucizemAsyam Sekerkizzz 1 ay geçmeden vücuttan çıkmıyor allerji yapan etken maddeler. Benim bebeğimde de aynısı vardı Ocak ayından beri fiyat yapıyorum. 1 ay sonra kan ve ishal geçti. Diyet devam ediyor salı günü doktora gidicez bakalım diyeti acabilir
Dilaylaa Süt alerjisinde çok fazla tüketilmemesi gereken besin var bildiğim kadarıyla sadece süt, süt ürünleri değil yani , alerji anneleri yazar umarım
Sekerkizzz Alerji testi yapılırmı acaba en azından hangi besine neye alerji oldugunu bilsek onu yeme bunu yeme ne kalıyor ki yiyecegmz bide bilmeden hareket etmek daha zor
MucizemAsyam Sekerkizzz allerji testinde hiç bişey çıkmıyor diyetle anlaşılıyor. Bebekler küçük olduğundan negatif çıkıyor. Birde bağırsak tepkili allerjiler deri testinde anlasilmiyo