Noname21 Kizim 2 bucuk yasinda 1 haftadan fazla süredir her gece 05 50 de uyanıyor ağlayarak. Her gece . Kucağıma yatıyor 5 dakika sonra susuyor ama uyuması 1 saati buluyor. Neden oluyor bu. Yaşayan var mı
mihrosum Noname21 canın ay tutulması vardı dolunay doneminde cocuklar uyuyamaz. Kızımda gece uyandı 2 saat agladı 1 haftadır bu sekılde bozuldu duxdnnı her ay yasıyoruz
Deletedmom_109 Noname21 yazmışlar zaten de dolunay etkiliyor. Oğlum değil de ben çok etkileniyorum. Dolunay başlamadan 2-3 gün önce başlar. Dolunaydan sonra 2-3 gün daha devam eder.
irva Noname21 Dolunay durumundan bende çok etkilenirim.Oğlumu da etkiliyor benim.2 3 gündür ben bile uyuyamıyorum.
Zeynepalya_ve_annesi Noname21 bizimkide 1,5 aydir oyleydi odasını ayırmıştım her geve 2,30 da uyanip sabah 6 da uyuyordu baktım olmuyor adamda bende uykusuz kalıyoruz geri yatağını aldık odamıza şimdi uyanmiyor
Gryffindor Noname21 Sabaha kadar uyuyan bebeğim bir haftadır sürekli uyanıyor. Dolunaydan mıymış yani? Ben park beşiğini alt kademeye indirdim ondan uyanıyor diye düşünüyorum ama dolunay bu kadar etkiler mi ya