arasinannesiyim25 Kızlar acilll, grip oldum galiba bir uyandım burunlarım akıyor, boğazım acıyor ve öksürüyorum. Ayrıca bebeğimi de emziriyorum. Bu hastalığı en kolay nasıl atlatırım? Kullanabileceğim ilaç var mı ya da siz neler yaptınız?
eylulada28 arasinannesiyim25 ilaç kullanmadım ama çok kötü olursanız doktora gidin emzirmeye uygun ilaç yazar ayrıca ıhlamur çok iyi geliyor birde maske takın çocuğa bulaşma riski açısından
Kimeneayol arasinannesiyim25 ben yeni atlattım tuzlu suyla gargara yaptım hep . Balın içine biraz karabiber atıp yedim. Ihlamur falan içebilirsiniz
Ozlem2904 arasinannesiyim25 ben hergun sabah akşam bal ve keçiboynuzu pekmezi kasikladim bogaz ağrisi içinde parol içtim. Bebegimede geçti burnu tikaniyodu serum fizyolojik spreyle açtım süreklide emzirdim sümüğü falan kusarak attı
Kelebek24 Ayy bende aynıyım vallahi burnum tıkalı boğazım acıyor bebegiminde burnu tıkanıyor sürekli bende şurada bekleyeyim..
arasinannesiyim25 Ozlem2904 bebeğim zaten hasta yani bir önceki postlarımda yazmıştım ciğerinde balgam var burunları tıkalı tam düzelmeye başlamışken bir de benden hastalık kapmasın istiyorum 😞