Maral_sultan Merhaba bayanlar bebeğim 6.5 aylık kafasını tutuyor ama tam dik duramıyor hemen düşürüyor yine kafasını bınun için ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı bilgi verir misiniz lütfen 🤲🏻🤲🏻🌸
Woman35 Maral_sultan tummy time yaptırın karın üstğ koyun önüne oyuncaklar koyun ilgisini çekicek şeyler olsun önünde tabii koyduğunuz yer yumuşak olsun inşallah düzelir bi an önce 🙏🙏
AslanannesiAyse Maral_sultan benim oğlumda başını çok sağa yatırıyordu 3,5 aylık ta fizik tedaviye götürdüm 1 ay boyunca ve düzeldi çok şükür
2cocukannesi__ Maral_sultan yaaaaaaaa canım benim başka başka doktorlar gezdir üzücü şeyler konuşmak istemiyorum ama acaba mi diyorsun ? Kan vs. Alıp ankaraya yolladimi acaba genelde öyle yapıyorlar
Maral_sultan Minkpndam götürdük nöroloji olabilir dediler nöroloji takipte kalıyor ama bakalım ne yapabilirim acaba başka
Minkpndam Maral_sultan nöroloji bir şey demedi mi test vs yapmadı mı kıyamam ya inşallah toparlanır🤲🏻 Yüz üstü koy yere sürekli hep yerde olsun kucağa vs alma allahın izni ile düzelir içini ferah tut bir şey olsa doktor söylerdi
Esraburkay Maral_sultan çamlıca medipol hastanesinde murat cömert var çok ilgili sorunu hemen bulup çözüyor instragmdan takip edebilirsin cevap veriyor