Kdrsmsgkcbs Merhaba 1 aylık oğlum var gazdan kızarıyor ağlıyor çığlık çığlığa biogaia ve metsil kullanıyorum biogaia faydası olmuyor sanki san simplex e geçmeyi düşünüyorum metsil ile sab simplex beraber kullanan var mı???
merveozcan Biogaia sab simplex faydasız geldi bize, bakso ve zinco beraber kullandım geçti, bilmiyorum ilaçtan mı geçti vakti geldi ondan mı geçti allah biliyor artık onu. Ama özellikle bakso nın saati yaklaştı mı başlardı ağlayıp kıvranmaya oğlum
glsnygz Biogai aslında kefir gibi probiyotik bir damla . bir müddet Sonra çok etkisini göreceksiniz siz bilirsiniz ama kafanıza göre karışım oluşturmayın
Ahadensar25 Kdrsmsgkcbs cnm bende metsil kullanıyom benim de 25 günlük çok kızarıyo kendini sıkıyo gaz diyom e ilaç veriyom anlamadım gitti bend
Kdrsmsgkcbs glsnygz glsnygz dab simplex de öyle diye biliyorum aynı şeyler yazıyor üzerinde biogai ile
Kdrsmsgkcbs glsnygz glsnygz dab simplex de öyle diye biliyorum aynı şeyler yazıyor üzerinde biogai ile