Aksin00 Kızlar Merhaba Kızımı 3 gündür Tam anlamıyla Sütten Kestim Ama Göğsümde Biriken Süt beni Mahvetti Bununla Nasıl Baş edebilirim Önerisi Olan Var mı ? Süt Tam Anlamıyla Ne zaman Kesilir ?
adanalicocuk-0121 Aksin00 canım hiç karışma sıkma kendin bende bi hafta önce bırakturdım göğsüm mahvoldu ama iki güne geçiyor sen sıktıkça o tekrar dolar çünkü
Turuncukafa15- Aksin00 doktor bana rahatlayacak şekilde her gün sağma yap zamanla bitecek demişdi . O şekilde yaptım . Yapmazsanız ağrıdan duramazsınız ben ağlardım resmen . Rahatlayacak kadar sağın her gün . 2 3 gün snra süt zaten azalarak bitiyor
Aslmra80 Aksin00 ben lahana duymuştum göğsünüze lahana koyun. Birde sıcak havluyla üstüne masaj yapın birde onun ilacı varmış sanırım eczanelerde duymuştum bir eczaneye sorun
Bayan32dis Aksin00 taze nane köy demişti annem bide soğuk kompleks yapmak gerekiyormuş mastır olmamasi için bende kesicem tek korkum bu önerileri bekliyom bende
Aksin00 Turuncukafa15- evet çok ağrı yapıyor Kızım kaç kere yanlışlıkla değdi canımdan can gitti tavsiyen için çok teşekkür ederim
azra123halime Aslmra80 aynen arkadaşım evet ilaç anında kesiyor zatn trde bilmiyorum ama benim burda emzirme die bişey pek yapmazlar doğurdukları gün onu içerler normale dönerler 😅😅
Bayan32dis Aslmra80 ilacı bende duydum ama arstirdim sonraki doğumlarda süt gelmeme gibi sorunlar yapabiliyormus
Aksin00 Bayan32dis hiç korkma benim kızım bildiğin bağımlı olmuştu ve sadece 2 gün zorladı beni oda sadece gece yaparsın merak etme bende korkuyordum ama çok şükür kesildi
Minikuzu Aksin00 canım duşta sıcak suyun altında çok az sertlik gidecek şekilde sağ ve sütyenin içine kalıp yeşil sabun 2 3 e bölün koyun 4 5 gün içinde kalsın süt çekilir
Bayan32dis Aksin00 korkum ondan yana değil kalan sürün birikip ağrı yapması bende çok araştırdım sütü çabucak kesebilecek bişey ama bulamadım🤷