EbrucCivan Annenelerim destekli oturtmaya başlamak ve ek gıdaya geçmek için hangi süre zarfını tavsiye edersiniz oğlum 4 aylık oldu
deletedmom173 EbrucCivan destekli oturtmaya başlayabilirsiniz bence yavaş yavaş bebek kendi oturmak istediğini belirtiyor ek gıdaya da tavsiye değil ama biz erken başlamıştık 4,5 aylıkken.
Minikheyecan EbrucCivan biz 4,5 aylıkken oturttuk 5 ayda tam destekli 6 aylıkken tam desteksiz oturdu. Ek gıda acele etmedik 6ayı geçti 1,5 hafta sonra başladım. Ben kendim geciktim ama şu an her verdiğimi yiyor 😅çok şükür 7 aylığız
Meryemmtemev EbrucCivan bizim tavsiyemizle olmaz doktorunuz ama alıyorsa 4. Ayda tadımlara başlatır zaten destekli oturması içinde heniz kücük
Atlasmom EbrucCivan erkek bebekler için destekli oturtmaya 6.aydan sonra başlamamz gerektiğini söylemişti doktorum. Eğer bebek anne sütü alıyorsa 6.ayın sonunda , eğer mama ile besleniyorsa 4.aydan itibaren ek gıdaya başlanabilir
EbrucCivan deletedmom173 benim oğlum da sadece mamayla besleniyor fakat çok zorluk çekiyorum yeme anlamında sadece uyurken yiyor odalı hareketli olduğu için yoruluyor oynadığı yerde uyuya kalıyor anca o şekilde yemek verebiliyorum o yüzden tadımlıklara başlasam mı dedim
inci1 Oturmaya meyilliyse oturtun ben 5.ayı bekledim 6 buçuk aylık oldu kızım hala destekli oturuyor 😫
EbrucCivan inci1 evet hoşlanıyor duruyor öyle biraz oturduğum zaman bir kere denedim yani yürütmemden çok hoşlanıyor heyecanlanıyor yaptığımız zaman
Emineeeeee Kız bebekler daha geç oturtuluyormuş öyle birşey var mı gerçekten varsada tam olarak ne zaman oturmalı ? Bilenler ya da kız bebeğini büyütüp o aşamadan geçen anneler bilgilendirirseniz sevinirim 🙃
deletedmom173 Emineeeeee canım öyle birşey yok ya bebek kendini belli ediyor kimi bebeğin afedersin kıçı ağır olur derler erkek yada kız fark etmiyor.
EbrucCivan Icot yoğurt muz gibi şeylerle mi hiç bilgim Yok açıkcası Pazartesi kontrolümüz var ordada danışırım doktoruma diye düşündüm ama