Benim kızım da aynı şekildeydi, yani şöyle diyim 1 saatten fazla uyuduğunu görmedim 1 yaşına kadar sonrası diş çıkarma döneminde hepten beterdi, bende sizin gibi çok rutinler denedim, kızım şimdi 3,5 yaşında, insan o zamanlar çok tükeniyor çare arıyor uykusuzluk stres insanı depresyona götürüyor hele ki yardımcı olanı yoksa hepten beter bir kısır döngü, doktora götürdüğümde bana bitkisel şeyler önerdi iyi geceler çayı(denedim işe yaramadı) bay bay night( denedim sadece uykuya dalmasını çabuklaştırdı ancak uykuyu sürdürmekte bir etkisi olmadı) bir gece de 13/15 kez kalktığını bilirim yarım saatçik uyu nolur diye yalvarırdım, şimdş kızım hala geceleri yaşıtlarına göre çok uyanır(en az 3-4 kez kalkar) son artık doktorumuz şey demişti her insan farklı saatlerde uykuya doyar az uyuyan bir çocuktur az uyuyan bir yetişkin olacaktır demişti,
Nörolojik bir sorun demişsiniz ya mesela hiç mi uyumaz yani kucağınızda yanınızda sizin kokunuzu güvenini arıyordur belki, kızım yanımda yattığında 40 dk ya geçmeyen uykusu 1,5/2 saate çıkıyordu yani benimle yatmak istiyordu aslında, kızım hala kucağımda koynumda uyur öyle kendini güvende hissediyor sanırım, bir de şu var anne ne kadar kasarsa stres olursa düzeni olsun rutini olsun diye bebek bu stresten olumsuz yönde etkileniyor(ne zaman ay kızı hemen uyutayım da bulaşıkları yıkıyım veya ütüye başlayayım diye içimden geçiririm ve kızım o gece beni inanılmaz zorlar uykuya geçmemek için direnir) bunun gibi yani hissettiklerini düşünüyorum 🙈
çok uzun yazmışım sorryyyyy🙈