dilrubaaa dunden beri göğsüm felaket aciyor meme mama gidiyoruz memeyi 5 10 dk anca emiyor. dünden beri geçmeyen göğüs agrim var kizarik ve şiş masaj yapıyorum sıcak duş, sagim ama hala cok agrim var butun vucudum agriyor nasil geçer bu kac gune gecer
Klymeneninatlasi dilrubaaa öncelikle geçmiş olsun. Sıcak duş ne yazık ki iyi gelmez. Küçük havluyu buzlukta soğutup göğsünüze sarabilirsiniz. Bebiş memeyi tam boşaltamadığı için oluyor sık sık emzirin ve kendinizde sağın ☺️ Memeniz boşaldığında rahatlayacaksınız ☺️
Asya23 dilrubaaa Bende de kızarıklık üşüme titreme vücut ağrısı oldu o göğsümu sürekli emzirdim 2_ 3 kez onu 1 kez diğerini ılık su ile duş aldım masaj yaptım geçti
MasalElaa dilrubaaa benimde ayniydi aynisini yasadim canim tıkanmış çünkü ucundan kan bile geldi hastaneye gittim eldivenin içine sicak suyu koyup göğüsüme kompres uyguladilar ve elektrikli pompayla sağdılar anca oyle rahatladim boşaldı goguslerim süt dolmus hep bosaltman lazim
Kasev Boşaltamadığımda ateş yapmıştı bende. Sıcak duş sıcak su torbası masaj bol bol sağmak derken 2 3 güne ağrısı anca geçti. Kimisi soğuk iyi gelir diyor ama ben sıcağın rahatlattığını düşünüyorum. Sağarken yada emzirirken bir yandan da hafif bastırarak masaj yap
Nilunas dilrubaaa canım dişini sıkıp elinke masaj yaparak göğsünü boşaltman lazım bol bol emzirmeye çalış geçmiş olsun
Canimu Çok fazla sağarsan, kısır döngüye giriyor. Madem çocuk az emiyor, az az pompayla sağ, 2 güne rahatlamazsan da doktora git mutlaka. Kanallar tıkandığında yüksek ateş yapabiliyor. Geçmiş olsun🙏