Turuncukafa15- Hamileyken klomen içmek zararlı mı bilen varsa lütfen yazabilir mi ? Bilmeden kullandım doktor tavsiyesi üzerine . sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendm
Egeanul Turuncukafa15- klomen yumurtaların çatlaması için kullanılan bir değilmiydi? Bence bir doktora sorun
LadyGugu Turuncukafa15- 5 haftalık hamileysen ortalama 3 hafta önce döllenme olmuş. Muhtemelen klomen kullandığın için hamile kalmışsın. Hamilelik haftası yumurtanın çatlamadan ve döllenmeden önce gelişmeye başlaması ile hesaplanıyor. Yumurta gelişmeye başlar ve ortalama 2 hafta sonra çatlar. O geçen 2 haftayı da hamilelik hesaplamasında sayıyorlar ama aslında o dönem hamile olmuyorsun.
LadyGugu Turuncukafa15- Ayrıca alttan bakıldığında da en erken 5 haftalıkken görülüyor kese zaten, ondan önce görülmesi imkansız. Kanda da anca 4. hafta kayda değer bir artış oluyor.
Turuncukafa15- Doktor vermişdi 18 nisanda kontrole gitmişdim ondan önce kullandm . 4 gün öncede hamile olduğumu öğrendm 5 haftalık . Doktor hamile oldğmu anlamamış yada küçük diye göremedi 🤦♀️ Alttan muayene etmişdi
Turuncukafa15- leopar inşallah canım . 18 nisan da kontrole gitmşdim bence o an hamileydm çünkü şuan bebeğim 5 haftalık sonrasnda hamile kalmış olamam başta tutmuş . Ve alttan baktığı halde anlamadı ondan 8 gün önce de klomen içirdi hatası olduğunu düşünüyorm
Turuncukafa15- leopar kanda hormonlara bakmışdı o an adetliydim . Ama 10 gün snra gittiğimde bakması gerekirdi . adet düzenszliği için gitmişdim . Tahlil Sonucun da süt hormonu yüksek çıktı onla ilgili ilaç ve klomen yazmışdı
Turuncukafa15- LadyGugu işte tam hesaplayamadığım için aklıma takıldı önce hamile kalmışsam klomen zararlı olur mu diye yazım dedim teşekkürler
Turuncukafa15- LadyGugu ve ilişki sayımı bildiğim için şaşırıyorum . Adetten snra ilşki oldu birde adetime 4 gün kala oldu.
Turuncukafa15- LadyGugu 18 nisanda 2 tane yumurtan çok iyi gelişmiş dedi ilşki lazım . Bende eşim rahatsız imkansız dedim . Adetime 4 gün kala oldu . Anlayamadım 🤷♀️ Doktor aydınlatacak inşallah