canozge Bebeğim 2 ay 21 günlük süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi çıktı Neocate mamasını kullanmaya başladık , bu mamayı kullanan var mı , kilo aldırıyor mu memnun musunuz ?
Sevcaneylus Biz kullandık ama hiç kilo aldırmadı dr sonraki ay evolvıa rp1 başladı ve inanılmaz iyi geldi kilo alımı çok iyi
canozge Bugün başladık , doktorumuz aptamilin hipoalerjenij mamasını verdi onu hiç içmek istemedi içtiğini de fışkırır tarzda kustu bize bu mamayı önerdi bugün aldık içmeye başladı ama sma içtiği gibi istekle içmiyor .
canozge O zaman her bebekte farklı olabiliyor bizimkini de zaman gösterecek cuma günü rota virüs aşısı olmaya gideceğiz rutin boy kilo ölçümünde anlaşılır , teşekkür ederim.
nisa2626 canozge merhaba benim kızımdada alerji cıktı. 58 günlük şuan. alerji doktoruna göturdüğümde aşıları sormustum rotayi yaptrms dedi. alerjik bebekler için tavsiye etmeyen doktorlar var. bana yaptrma diyen univde alerji prof.. siz bi arastirin alerjik bebeklerde rota asisini isterseniz
Brcunr111 canozge alerji olana rota asisisini asla onermiyorlar.. Ben çok olmak istedim ama alerjiyi arttırıyor dedi hangi doktora danissam..😔