Cansuuu8 Arkadaşlar bildiğiniz yatılı bakıcı varmı İstanbul’da yaşıyorum bodruma taşınıcam orada yaşayabilecek biri Özbek veya Türkmen 6 bin maaş haftada 1 gün izin
Azramina Cansuuu8 bende yatılı bakıcı istiyorum . Eşim kaptan yurt dışına çakacak o dönemde bana çok lazım . Şirketlerin %40 ını aldığını bilmiyordum . O zaman çalışana ne kalacak 😌 bende yabancı alma taraftarıyım . Hatta İngilizce konuşan tercihim
Cansuuu8 Şirketler daha fazla istiyor ve çalışandan %40 civarı kesiyor yanı kendine alıyor maalesef o yüzden şirketten istemiyorum
Cansuuu8 Sudee96 sen sıranı bekle 😂benim durumum daha vahim yoksa Bakırköy’ruh ve sinir hastanesinden yerimi ayırtıcam
Sin21 Cansuuu8 yalnız bakıcı maaşları iyiymiş He 😂 bekarken bilsem yapardım bu işi😂 tanıdığım ypk bu arada🥰🌼🌼😂
Badiskom Sin21 6 bin az ben size söyliym. Geçenlerde bi arkadaşım 5 günlüğüne 5 bine anlaştı ama aylarca aradı zor buldu. 7-8 den aşağı yoktu.
Mavisim Cansuuu8 6binmi 1 gun izinli bakicimiz 3bine calisiyo🙃 hemde hayet memnun diyarbakirdayim bu arada