Mavi04 Kızlar Ankara’da yaşayıp bebeğini spaya götüren var mı? Temiz olması ekibin tecrübeli olması önemli. Birde fiyatlar ve hangi aralıklarla götürdünüz acaba?
Minikooo Mavi04 ben ankarada yaşıyorum iki hafta önce götürdüm 3 aylık bebeğim suites baby spa beştepeye götürdük gayet temiz yer
brnglnr Mavi04 ares baby spaya gittik memnun kaldık. Hem güleryüzlüler hem temiz bir ortam fotoğraf çekimi ve istediğiniz konsepti de yapıyorlar. Masaj da çok rahatlattı bebeğimi. Biz gittiğimizde kampanya vardı 170 liraydı hepsi dahil.
Tonrikanne Mavi04 bu bilgileri arar ya da mesaj atarsanız veriyorlar hemen hemen hepsi aynı masaj artı havuz 175-220 TL bandında. Süsleme isterseniz 20 25 TL ekstra.
Tonrikanne Ben de bluuh, looise ve loola arasında kararsız kaldım. Bluuh biraz eski gibi. Looise çok güzel gibi ama Bi içime sinmedi. Loola ya gidecem sanırım
Mavi04 Tonrikanne evet fiyat bilgisi veriyorlar tabi daha önce giden kişilerden bilgi almak istedim çünkü kızım soğuğa karşı falan hassas biraz maalesef 😢
Mavi04 Y-A-Annesi suya girmek iyi gelirmiş bacak hareketliliği de sağladığı için bağırsak hareketlerini hızlandırır dedi doktorumuz ama
Mimoza-kizim Mavi04 ben miss baby spaya goturdum cok memnunum beştepede fiyati 200 tl masaj dahil gül hanim var cok tatli birisi cok guzel ilgileniyor temizligine guvendigim biryer aile gibi olduk 🥰 tavsiye ederim instagramdan sayfasina bakabilirsiniz