BiciNanaMusi https://i.hizliresim.com/7B7LpY.jpg Kızlar 3.disimiz alttan cıktı. fakat arkadan cikiyo yan yana olması gerekmiyor mu bu dişin 😣🤦♀️
deletedmom173 BiciNanaMusi bir bileğim yok ama minik ne kadar tatlı öyle açmış ağzını sağlıkla gelsin dişleri endişe etmeyin 🌸
MuhammedAmine BiciNanaMusi gibi 🤔 doktorunuza telefondan ulaşma imkanınız varsa sorabilirsiniz ordada uzasa bi müdahaleleri olabileceğini sanmıyorum zaten sür dişler dökülüyor onu rahatsız etmedikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum
BiciNanaMusi MuhammedAmine devlet hastanesine gidiyoruz o yüzden telefonu yok 🤔 yaa inşallah öyledir bi sıkıntı olmasın 🤦♀️
BiciNanaMusi deletedmom173 canım benim allah razı olsun 🙏 bakma ağlıyo orada ben ağzını açsın diye aaa de dedim kızıyorum sandı 🥰 yoksa imkanı yok ağzını yuzunu elletmiyor açmıyor 🤦♀️🥰
deletedmom173 BiciNanaMusi sağol canım senden de maşallah alalhım nazardan saklasın kıyamam ben ona kaç aylık benim minnoşta tatlı böyle ağzını açmasını benzettim oğlum uyuyor sevesim geldi şimdi uyandırıp 😊
BiciNanaMusi deletedmom173 😇😇😇 8 aylık olduk 21 inde 🥰aminn canim benim cümlemizin inşallah 🙏 yaa oyle oluyor bende bazen videolarini izliyorum ozluyorum gidiyorum opuyorum napim evlat biseye benzemiyormus 🥰🥰🥰
Domino Benim de 1.5 yasina girecek oğlum. 7 tane dişi sırayı bozmadan cıktı ama arkadan çıkıyor şu an 🙄 yarın hemşireyi falañ arim belki bilgisi vardır
BiciNanaMusi Domino sor tabi canım bende anneme gösterdim onlar köyde birinin daha böyle olmuş dişler çıkınca düzelmiş bisey olmaz düzeliyor dedi Hyryygt çok sağol canım 🙏
Mom06 BiciNanaMusi süt dişler dökülünce düzelebilir canım düzelmezsede tel takılır Allah dermansız dert vermesin
BiciNanaMusi Mom06 amin canim oyle tabi ki ama ne bileyim dedim iyi degildir bide o disi almamız lazım falan derlerse diye korktum canı yancak diye 🤔
deletedmom173 BiciNanaMusi maşallah maşallah rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşalalh çok haklısın canım
BiciNanaMusi Deletedmom115 Zeynep30 Yaa çok tesekkur ederim içim rahatladı gerçekten demekki normalmiş ohh çok şükür 🙏😇😇😇