esolinaaa Kızlar dikkat edin salgın var 2 haftadır hastalıkla boğuşuyoruz rabbim evlatlarımızı korusun
gulsene1998 esolinaaa bizde boğaz enfeksiyonu ve düşmeyen ateş vardı biraz biraz geçiyor gibi çok şükür 🙏🏻 hastaneye yatış verdiler size ne yaptılar
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi esolinaaa +rotavirüs ishal kusma ateş. Bizde geçirdik. Bizim rota çıktı. Zaten çok benzer adenovirus ve rotavirüs aynı hastalığın farklı isimleri gibiler
esolinaaa Yarim_Kilo_Kiyma kusma ishal, ciltte döküntü, ateş, Boğaz ağrısı, burun akıntısı, göz enfeksiyonu hepsi oldu bizde kusma hariç😞 Ve inkübasyon süresi 2-14 gün 😳🥺 hasta biri ile temas damlacık yoluyla bulaşıyor canım
esolinaaa gulsene1998 valla bizde çocuk 1 haftadır ateşliydi calpol verin dediler geç tedavi ihmalden dolayı uzadı direk antibiyotik verselerdi iyileşicekti sonra bana bulaştı 😒
Hakkakk esolinaaa aynı şey bizde de geçerli 7-8 gün ateşli durdu kuzum başka doktora gittik antibiyotikle tak diye kesildi ateşi yazıktır çocuklara
gulsene1998 esolinaaa hmm anladım bize 4. Antibiyotiği verdiler allah şifa versin herkese çok zor bi daha hasta olmazlar inşallah
esolinaaa Hakkakk aynı durum bizdede oldu canım 3 doktor gördü calpole devam dediler 4. Doktora gittik bu çocuğa 3. Gün ateşten sonra beden antibiyotik vermediler dedi 😩
Hakkakk esolinaaa bizde de aynı önce oğlum sonra ben benm bu yaşt 4 gün 37.7 den aaşağı parolla indi çıktı sürekli sonra antibiytik başladım ancak geçti yutkunamıyordum bile. Oğlumda da kusma hafif ishal yutkunamayacak boğz ağrısı
Mugerrr esolinaaa benim bebeğimde ateş burun akıntısı öksürük boğaz enfeksiyonu kusma ishal oldu. Antibiyotik kullanıyoruz ve hava veriyoruz. Bize bronşit başlangıcı dediler de adenovirüs nasıl teşhis ediliyor
esolinaaa pandemibebegi insandan insana canım mesela bir çocuk hapşırdı oraya çocuğunuz tuttu elini ağızına götürdü yani damlacık yoluyla