Miraysare28 Merhaba ek gıda ya başladık böyle bir liste yaptım sizce nasıl Ek gıda 6.Ay başlangıç Gün : 2 tatlı kaşığı Yoğurt ✔️ Gün : 4 tatlı kaşığı Yoğurt✔️ Gün : 6 tatlı kaşığı Yoğurt✔️ Gün : 2 tatlı kaşığı Patates püresi✔️ Gün : 4 tatlı kaşığı Patates püresi✔️ Gün : 6 tatlı kaşığı Patates püresi✔️ Gün : 2 tatlı kaşığı Havuç püresi✔️ Gün : 4 tatlı kaşığı Havuç püresi✔️ Gün : 6 tatlı kaşığı Havuç püresi✔️ Gün : 2 tatlı kaşığı Kabak püresi✔️ Gün : 4 tatlı kaşığı Kabak püresi✔️ Gün : 6 tatlı kaşığı Kabak püresi Gün : 2 tatlı kaşığı Elma püresi Gün : 4 tatlı kaşığı Elma püresi Gün : 6 tatlı kaşığı Elma püresi Gün : 2 tatlı kaşığı Muz püresi Gün : 4 tatlı kaşığı Muz püresi Gün : 6 tatlı kaşığı Muz püresi Gün : 2 tatlı kaşığı Avokado püresi Gün : 4 tatlı kaşığı Avokado püresi Gün : 6 tatlı kaşığı Avokado püresi
deniz-95 Miraysare28 güzel ama şey yapabilirsin mesela ilk 3 gün yoğurt denedin tepki vermedi diyelim. 4. gün patatese başlayacaksın ya yoğurtla beraber verebilirsin. Her denediğin ürünü bir sonraki ile birleştirebilirsin.
Umutunannesi_65 Miraysare28 listen çok güzel bende böyle gidiyorum da ölçüler fazla yeni başlıyorsun ki bebek için de fazla bence
Miraysare28 Şimdi yarın kabak son gün ondan sonra yoğurt patates havuç kabak birleştirip versem olur mu meyveye geçmeden önce
Veragillerden Miraysare28 Ben bugün öyle yaptım, dün havuç tadımının son günü idi bizim. Patates, kabak, havuç, pirinç karışımı yaptım bugün, karışımın üstüne çok hafif zeytinyağı gezdirdim kabız olmasın diye. Yanında da yoğurt. Misssss gibiydi. 🤌🤌🥳
Miraysare28 deniz-95 peki bu şekilde kaç gün vereyim 1 gün yeter mi yoksa bunda da 3 gün kuralını yapayım mı
Veragillerden Miraysare28 Pirinç alerjisi az olabilecek bir ürün o yüzden üç gün yapmadım ama siz yapın yine de ben vebale girmeyeyim. Zaten diğerlerini üç gün kuralı ile yaptığım için alerjik bir tepkime gösterirse anlayacağım ki pirinçten.
deniz-95 Miraysare28 yeni ürünü 3 gün. Eski tattırdığınız üründe alerjik reaksiyonla karşılaşmadıysanız istediğiniz zaman verebilirsiniz.
Miraysare28 Gün : 2 tatlı kaşığı Patates Havuç Kabak püresi + Yoğurt Gün : 4 tatlı kaşığı Patates Havuç Kabak püresi + Yoğurt Gün : 6 tatlı kaşığı Patates Havuç Kabak püresi + Yoğurt Bu şekilde mi uygulayım yani yoksa 1 gün yediği kadar versem olur mu?
Umutunannesi_65 Miraysare28 he anladım cnm bende boyle veriyorum daha az ama yine bitirmiyor valla bklm nasıl olacak yarın da havuç verecem son gün inşaallah yer.
Veragillerden Ogretmen_anneeee Evet canım suda haşladım, zeytinyağı gezdirdim, zaten kabak patates, havuç, pirinç karışımı yaptım, en son ezdikten sonra üstüne zeytinyağı gezdirdim