Sareee11 Kızlar 1 yaşından sonra kaç saat arayla yediriyosunuz az mı veriyorum çok mu bilemiyorum 3-4 saat arayla genelde yedirmeye çalışıyorum sizce çok mu
teacher54 Sareee11 Benimki 14 aylık çok iştahsız yediği sadece tarhana çorbası oda 1 öğün 3 kerede emiyor sizin beslenme düzeninizi merak ettim yazarmısınız
Feyebyusmuh Sareee11 benimkide 14 aylık 2ci bebeğime hamile kalınca sütüm kesildi Bi süre sonra 1 yadindan sonra devam sütü verirken şimdi normal sute geçtik sabah Bi biberon süt içiyor sonra bizimle kahvaltı oylen bazen süt içiyor arada buseyler yiyoruz akşam yemek yiyoruz beraber gecede süt sonra yatış
ayse2022 Sareee11 ilk bebeğiniz sanırım hiç kasmayın. 3 ana öğün yapın arada eline meyve sebze falan verin yer bezi serip önüne yoğurt koyun kaşık verin. Kendi yaptığınız kurabiyelerden verebilirsiniz. İnanın en çok bu şekilde ilerde sıkıntı çekmezsiniz.
Sareee11 teacher54 biz de sabah uyanınca içebildiği kdr mama içiyor sonrasında bizimle birlikte kahvaltı yapıyo yiyebildği kdr. Öğlende çorba öğünümüz var akşamüstü meyveli yoğurt, meyve tarzı şeyler yediriyorum. Akşam da mama içirip uyutuyorum
Sareee11 Feyebyusmuh bizim de aynı sizinle az mı çok mu ilk bebek olduğu için tereddüt ediyorum kilo alışı da normal aslında
RiverandSun Feyebyusmuh bu kadar çok inek sütü vermeyin. Kansızlık yapar. Zaten inek sütünün insan vücuduna bi faydası yok. Devam sütüyle devam etseniz daha iyi olmaz mı🌸
Feyebyusmuh Feyebyusmuh aslında çokta fazla değil gün içinde içmiyor çoğu zaman yatarken yada gece kalkarsa devam sütununda içinde çokta faydalı şeyler yok doğrusu en azından inek sütü içine bisey karıştırılması oluyor ben öyle düşünüyorum dogrusy
1Dost Maksimum 4 saat oda uyku saatine denk gelmişse suan 11 aylık 3 saatte bi besliyorum acıkıyor cünkü yiyor yemese zorlamazdım gece de 2 kere mama içmeye kalkıyor
Feyebyusmuh Sareee11 yani bizim kilo alışılagelmiş normal zaten artık büyüyorlar aç kalsa veya çok yese belli eder
Feyebyusmuh Sareee11 valla değişiyor çoğu zaman kendi yemek istiyor bende bırakıyorum yoksa mutlu olmuyor önüne koyuyorum herseyden kendi hem dağıtıyor hem yiyor ben herkes batıyor ama çocuğuma önemli değil napalin:)
Esra17 Sareee11 cnm ikzlerim var 1 yasindalar sabah 8.30 kahvaltı 10.00 meyve sonra ilk uyku uyanınca 13.30 14.00 gibi çorba 15.30 gibi meyve 18.00 gibi akşam yemegi gece yatrken de mama
cupacakes Sareee11 3 öğün şeklinde aynı şekilde 3-4 saat arayla . Ama çok iştahsız emmeyi seviyor gündüz 2 kısa uyku yapiyo her uykudan önce iki memeyi de aktif emiyor . O yüzden 3-4 saat ara versem de az az yiyor iştah sıkıntımız var .
29052021 Sareee11 1 yaşında benim ki.. Malesef çok iştahsız ve günde 1 defa zar zor yediriyorum çok az, emmeyle de arası yok ne yapıcam bende bilmiyorum. Pazartesi doktor kontrolümüz var bakalım ne önerecek🤷♀️
Sareee11 29052021 benimki de atakta sanırım yemeği reddediyor sütüm bittiği için mamayla devam ediyorum günde 2 defa mama diğer öğünleri ek gıda şeklinde devam ettirmeye çalışıyorum
Denizzz88 Sareee11 oğlumda 1 yaşına yeni girdi ben 3 ana öğün 1 ara öğün veriyorum bide 4-5 kere falanda emiyor
cupacakes Sareee11 3-4 saat arayla besliyoruz ya . Mesela yemeğini yedi 1 saat sonra emzirdiniz . Emzirdirten sonra mi 3-4 saat sonra yemek yediyorsunuz . Yani emzirmeyi ogunden sayıyor musunuz ?