Pisili Merhaba, kızım 5. Ayını tamamladı bugün kontrole gittik kilo alımı olmamış o yüzden devam sütü takviye edelim dedi doktoru Hipp aldık bir damlasını bile içmiyor böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Nasıl denememiz lazım acaba ne yapmam gerekiyor ?
FistikliLokumum Pisili sırıngayla veya kasıkla vermeyi denediniz mi emiyosa direkt biberon vermeyin meme reddi yapabilir
Familyboy Pisili mamanın tadını sevmemiş olabilir birde bu zamana kadar sadece emdiyse emmeye anne sütüne alıştığı içinde mamayı içmek istemez
BerrinHEA Pisili mama vermek yerine ek gıdaya başlatmayı deneseniz bizim doktorumuz kilo alımı durdu diye ek gıdaya başlatmıştı 5. Ayını doldurunca 1 ay zaten tadım ayı oluyor o süre zarfında da daha rahat toparlanıyorlar
Familyboy Pisili şırınga veya kaşıkla deneyin sürekli emmeye alışan bebek biberonu zor tutar çünkü tutmayan bebek asla tutmuyor biberon ve emziği Allah yardımcınız olsun
Mom52 Benim kızımda aynı hep anne sütü aldı. Hipp mama vermek istedim asla yemiyor püskürtüyor bende yediremedim