gokceyasss Kuzular oğlum 9 aylık olmak üzere. 15 gündür hastaydı bıgün ishal bitimi ilk kakasını yaptı kakasında birçok sindirilmemiş besin vardı özellikle elma kabuğu. Neden olur bilen var mı
Nurselihiranur gokceyasss bildiğim kadarıyla alerji ve bağırsak enf kaynaklı olduğunda bağırsak besin emilimi gerçekleştiremiyor kilo da düşüyor bir salgın vardı ishal kusma ona yakalanmış olabilir doktora gittiniz mi? Birde tartın bebeğinizi mutlaka
ASYA123- gokceyasss 9.ay28gunluk kızımda da var özellikle havuç elma biber gibi yediği ne varsa o şekilde çıkıyor.ama ateş kusma vs yok.
Sontvbukucu gokceyasss kabuklu meyve ve sebzeleri kabuksuz verin genelde kabuklari sindiremiyorlar. Bide dişleri olmadigi için çiğnemeden ezerek yutuyorlar ya o yuzden bizim de kakalarda çıkabiliyor bazen
gokceyasss Nurselihiranur evet ishal ateş gaz vardı salgından etkilendik kilosu da bayağı düştü tabi 15 gündür
Nurselihiranur gokceyasss mutlaka doktora gidin bağırsaklarını iyileştirecek bir takviye verir etkiledi demekki
Busemehmetbora ASYA123- merhabalar benım bebegımdede oyle doktor herhangi bır sey verrımı normal bır durummu? Bırde bugun yogurt verdım dun yumurta beyazı kotu oldu alerjık degıl ama neden sındıremıyor analmadım ya nasıl ılerlıxem hıf bılmıyorum
ASYA123- Busemehmetbora Dr gitmedim onun için normaldir yani.yumurta beyazı için kaç aylık bebeğiniz.1yasindan küçükse verilmiyor.
Busemehmetbora ASYA123- gorus ayrılıkları var verılmez dıye bır kaıde yok ben verdım fakat sındırım problemınden kaynaklı sanırım gaz oldu bır sure sonra tekrar deneyecegım kan dokuntu va olmadı yanı
ASYA123- Busemehmetbora tmm o yüzden verilmiyor zaten.siz bilirsiniz tabi ki ister verirsin ister vermezsin
Busemehmetbora Sontvbukucu evrt cnm haklısın yogurt verdım asırı gaz oldu ne yapıcam:( laktozsuz sutten yogurt yapmayı bılıyo musun?
Sontvbukucu Busemehmetbora vivo yogurt mayası var probiyotikli olan bence onunla olur probiyotikli oldugu için gaz yapmiyor:)