agns Ece51020 Güneş Mavi Umay Vera Kızıma düşündüğüm isimlerdi Güneş te karar kıldık kelebeğim 9 aylık oldu 🌞 bu arada kızım müthiş sakin uslu uyumlu bir bebek şükür 🙏🧿
Eda-Ece Ece51020 benimde ilk kızımın ismi Ece ve dediğin gibi biran yerinde durmuyor.İkinci kızımın ismi Ada o şimdilik uslu gibi 😁
SZesra Ece51020 ikiz kızlarımın adları biri Zümra biri Serra çok çok beğenerek koyduk ikiside maşallah diyim çok aşırı huysuz değiller huyları da kendileri de güzel kızlarım.. size de Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin
Limonipek Ece51020 ismin gerçekten kişiyi etkilediğini düşünerek ten bende İpek koydum ne kadar tanıdığım bildiğim ipek varsa çok sessiz sakinler. Kızımın adı İpek Serra
Mimoza-kizim Ece51020 benim kızımın adı mimoza masallah cokta sakin suan icin 6 bucuk ayligiz ilerde nolur bilemem 😂😂
Nisaask Ece51020 Nisa ömür ❤️ Kızım çok uysal sevecen konuşkan iletişimi çok iyi. Sınıfında parmakla gösterilen bir kişilikte prensesim
Latiko Ece51020 kızımın adı öykü bana göre dünyanın en naif en merhametli en kibar kızı ya allam sana çok teşekkür ederim ben bu kızı hakedecek naptım 🥹🥹