Minkpndam Kızlar bebeğim 7 ay 6 günlük dün çilek verdim bir tane minik ve alerji yapmadı sizce devam edeyim mi vermeye yoksa erken mi?
Artizneararlabazarda Minkpndam bende 1 tane verdim kemirdi yedi sevdi de şimdilk 1 ritane tatması yeterli geldi
Hismom Minkpndam kırmızı meyveleri 1 yaş ve sonrası öneriyorlae bence hiç acele etmeyin seneye mevsiminde doya doya yesin 🥰 ben ilk kez denedim bu yaz oğlum tam yaşında
Eminos Minkpndam 8 aylikken almistik bayila bayila yedi hala alininca veririm 9 aylik su an yumurta beyazi da yiyor
Basceldan SeninAnnenBirMelektiYavrm denenebiliyor alerjik reaksiyon gosterirse birakiliyor bende 8. Ayda verdm şükürler olsun bisey olmadi
Eminos Minkpndam bebegimin surekli gittigimiz bi doktoru yok buyuk oglumda da gitmezdim genel durumu iyi oldukca goturmem doktora
Kevseryldz Minkpndam 10 aylık vermeye başladım her gün yemiyo zaten hafta da bir iki aldığımızda veriyorum eline
Giz3w Minkpndam cilek alerjik bir besin degil cilekte kullanilan pestisit cocuklarda alerji yapar cilegi vermeden 10 dk karbonatli suda bekletip akan suyun altinda yikar verirseniz bir sorun olmaz
Meelul 9 buçuk aylık 3 tane çilek yedi ilk denemede. Bişey olmadı alerji vs. Aslında şu ana kadar hiçbir besine reaksiyon göstermedi bu normal mi
Vuslat23 Minkpndam 8 aylıktı verdım 3 gun bekledım bırsey olmadı arada verdım şuan tam vaktı 13 aylık zaten
sarmaliklahana Minkpndam 6.5 aylıkken ilk verdim eline vermiştim kendi yesin diye alerjı cıkmadı bende haftada 2 gün veriyorum. 8 aylık kızım. Erken ek gıdaya başladığımız için 6.5 da vermiştim denemek için 😇🤭