[silindi] Kızlar selam organik meyve ve sebze alabiliceğim sayfalar varmı önerebilirmisiniz veya istanbulda biyer de olabilir ek gıda hazırlıklarına başlıyoruz da😊
Thesra [silindi] İstanbul da nerede oturuyorsunuz? Mesela Halkalı Arenapark Avm de organik pazar oluyor ordan alabilirsiniz eğer yakınsa size🤗
GUBILIK [silindi] ozellikle aradiginiz bir urun mu var? ben pazara cıkıyorum. Sadece tavugu ınstagramdan alıyorum o kadar 🤷🏻♀️
[silindi] GUBILIK özellikle aradığım ürün yok ek gıdaya heçince lazım olucaklar sebze meyve olarak duymuştum daha önce instaramda böyle sayfalar ama ismini hatırlamıyorum
GUBILIK [silindi] çok memnunum. Eşim tavuk hastasıdır bayıla bayıla yedi. Deli fark var arada. Deneyin derim. Buzluga da suyunu atıyorum. https://instagram.com/ciftlik.sepetim?igshid=dq6d9vl16lsw
teachersrn [silindi] Bahçeşehir Akbatıda da organik pazar kuruluyor Beylikdüzüne yakın, bakabilirsiniz
GUBILIK MuhammedAmine 1,5-2 kg arasi olan 50 tl idi sanirim. Hesaplarindan liste gonderiyorlar. Bir sorun isterseniz. Baska urunler de var. alici yorumlari / fotograflari da