Kumsal_veannesl Biri beni kurtarsın sabahtan belidir üç tarif denedim bire bir olmuyor olmuyor delirecem varmı ben bunu yapıyorum çokta iyi oluyor diyen üzerime tarif atın bu arada nefis yemekler tarifi sitesinden bakıyorum basarisizim yoksa hazıra kaçacam 👀👀👀
5050 Kumsal_veannesl Instagram’da bir kadın takip ediyordum onun tarifleri birebir tutuyor dur bulabilirsem yaziyim sana ismini
Seymagil Kumsal_veannesl 1cb tam buğday unu 1 çay bardağı pirinç unu 1 YK irmik 1 yumurta sarısı Yarım çay bardağı yoğurt suyu 1 YK yoğurt 2 YK tereyağ oda sıcaklığında
Kumsal_veannesl Seymagil 1cay bardağımı buğday unu bide çoğu tarife keçi boynuzu özü konuluyor bu çok başka bir tarif denicem çünkü diğerleri hiç toparlanıyor saçma sapan birşey çıkıyor ortaya
Kumsal_veannesl RumeysaKB 3 tarif denedim üçünde birbirinden beter oldu kavga olursa taş niyetine kulanaccam 😅😅 sanırım bende ona gececem
watermelonlove Kumsal_veannesl ben 1 kez yaptım taş gibi oldu bende onu naptım biliyor musun buzdolabı poşetine ne kadar kullanacaksan koydum bardak altı ile ezdim toz haline geldi neye katacaksam öyle kullandım bitirdim ama çocuğun eline yesin diye verilmez yaptıklarını öyle değerlendir derim bir daha denemedim o yaptığım uzun süre gitti bitti şimdi bak görünce burada bir daha yapasım geldi ama kıyır kıyır tarif nerde bulacam bilmiyorum