Pambuk Kızlar merhaba, 1 haftadır bebeğime Demir damlası veriyorum. 2 gündür kakasını yapmakta çok zorlanıyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı? Bu durum karşısında neler yaptınız? Yardımlarınızı bekliyorum🙏🏼
Mrvdllr Pambuk o kan ilacı iğrenç bişey yaa ben bi.lere kullandım maf etti kızımı ven ocean kullanıyorum şuan çok memnunum
Dddenizd Pambuk ben o ilacı kullanmanızı tavsiye etmem ben bir kere verdim sonra attım o bile oğlumu çok huzursuz etti ben fermix kullanıyorum memnunum
Aslimeyra Pambuk ayni sorun bendede oldu doktorum ara ver dedi baska demir ilacı verdi benimde 4 aylik kizim 7 gun yapmadı demirden dolayı
Aslimeyra Pambuk ayni sorun bendede oldu doktorum ara ver dedi baska demir ilacı verdi benimde 4 aylik kizim 7 gun yapmadı demirden dolayı
BerrinMercan Pambuk imkanınız varsa sidefer alın benimkide çok sorun yaşadı sidefer meyve aromalı içimi kolay kabızlık sorunuda olmadı 60 TL almıştım 1 şişe 2 ay gitti
Aslimeyra BerrinMercan sidefer de şeker var dedi doktorumuz myrion adinda bir demir ilaci yazdi artik ne verecegimi sapttim