Keremgs Arkadaslar 6 aylik oglum var saclari suan icin siyah degisirmi degismesini dort gozle bekliorm:) babasi sari mavi gozlu cocuk esmer gibi gozu siyah bari sacı sarı olsa
ebruneco1108 Keremgs birazcık şükretseniz Allah öyle yaratmış neden illa sarı olmasını istiyorsunuz ki ? Böyle şeyleri okuduğumda sinir oluyorum ya başkaları çocuk ister bazılarıda çocuğun saç rengini beğenmez gidip boyattırın isterseniz.
Keremgs ebruneco1108 sukrediorm her haline bin sukur oglumun herseyini seviorm saclarini da bu haliyle de seviorm biraz duzgun konussanz keske kucuk bir istek olablrmi acaba die sordum sorun rahatsiz ettiyse cevap vermek zorunda degilsnz ki engelleme yeri de var engelleyin okumayin benim yazdiklarimi
Keremgs ebruneco1108 bende tanimadan yargilamaya yapan insanlara sinir oluorm benim cocuguma nasil yaklastgmi ne kadar sevdgmi bilmeden yargiliosnz ki bu sacma sapan bisey neyse sizinle dha fazla muhattap olamayacagm
Boncuk-anne Keremgs İlk bi kaç ay benim oğlumun saçleri kapkaraydı kara pamuk diyodum :) sonra açıldı şuan oğlumu sarı civciv diye seviyolar. Açılabilir belki sizinde
ogrtmnanneee Boncuk-anne aynen benim oğlumda doğduğunda kaplasaydı saçları simsiyahtı ben sarışınım eşim esmer. Babasına benzedi sandım ama şimdi 9 aylığız saçlarının rengi açıldı güneşte sapsarı duruyor tenide bembeyaz oldu 😂 kara kuzum diye seviyorlardı şimdi beyaz pamuğum diyorlar 😍😂
Poyrazin_annesii Ay bnm oglumda suan kumral ınsalah açılır sarı olur babası gıbı 🥰 sülalede boyle sarı hıc olmadıgınıcon heveslenıyrm🥰
Keremgs Poyrazin_annesii bende hevesleniorm ama bazi bilmisler sinir ediolar adimi yok sukret yok boyattir istersen heves sadece yoksa bebegimin her haline bin sukur
Boncuk-anne ogrtmnanneee Bizde hiç esmerde yok görmesem çocuk karıştı küvezde derdim diyodum 😂 ilk saçları kesince sarardı 😀
simiyyy Buda şeye döndü bebeğinin gözlerinin mavi olmasını isteyen bi kadın varmış niye mavi gözlü değil diye yırtıyodu kendini. Aynı kafa
UraSsmom Keremgs Benim büyük oğlum sarı olmasa da kumral babası gibi, küçük oğlum da esmer gidiyo bakalım ama siyahsa sarıya dönmez sanki küçükken nasılsa öyle gidiyo. Eşim sapsarıymış çocukken şuan kumral mesela esmer değil, gibi.