Sandamor Arama kısmına klavyeden tek tek harflari yazınca ilk çıkan hesaplar daha önce aratırmış bakılmış hesaplar mı oluyor. Bilen varsa yardımcı olabilirmi önemli çünkü. Birde arama yerine (q) bu harfi yazınca ne çıkıyor deneyim yazarmısınz bana.
Artizneararlabazarda Sandamor evet mesela ben aynı kişiye defalarca bakınca isimdeki herhangi bir harfden bile bakınca cıkıyor
Ball-kizimm Sandamor evet canım daha önce baktığın hesaplar başlarda çıkıyor q harfiyle daha önce kimseyi aratmadım ama qanuofficial qefofficial gibi markalar çıktı
Sandamor Mugela07 Artizneararlabazarda Ball-kizimm Busra2326 maysa-19 Azraadaa AnnaKurt Sunkiss Dondurmalikahve Mfboz Denizzz88 GiybetReis teşekkür ederim kızlar yardımcı olduğunuz için.
maysa-19 Sandamor q yazdım arkadaşlarla ortak arkadaşlar çıktı ama tanımıyorum hiç aratmadim da o kisileri
Azraadaa Sandamor bende q yazınca survivor sayfası çıktı canim. Evet harf yazdığında ilk xikan en çok aradığın kişi oluyor
Sunkiss Sandamor Ben de de q harfinde takip ettiğim butikler çıkıyor. Hiç bakılmayan profiller çıkmaz genelde.
Denizzz88 Sandamor yani ben q yazınca listemde isminde q harfi olanlar çıktı ama mesela eşimin isminin baş harfini yazdım hatta ilk iki harfini ama ilk sırada çıkmadı halbuki arada girer bakarım yani profiline😂
GiybetReis Sandamor q yazınca bi arkadaısmın takip ettiği butik çıktı ama ben daha önce o butiğe bakıp bakmadığımı hatırlamıyorum😅
Cigdemdoganselam Ben zannetmiyorum benim eşimin ismi doğan şimdi Instagram da gittim d harfi yazdım hiç daha önce bakmadığını bir iki sayfa çıktı ondan sonra eşimin hesabı çıktı 😇
Zlm Sandamor q yazınca sevdaquder diye bı kadın cikiyo evet önceden aradığın ve baktığın sayfalar çıkar