ozomom Arkadaşlar kızım 3 aylık olacak neredeyse son bir haftadır sürekli baş parmağını emiyor cop cop ama nasıl 😢 Çekince de feryat figan bağırıyor, normalde ağlardı huzursuzlandığında şimdi bakıyorum parmağını emiyor ağlamıyor, ne yapmalıyım
Ozlem2904 ozomom ellerini kesfediyolar karışmayın. Oğlum 4ay 8gunluk ellerini eskisi kadar emmiyor şimdi sıra ayaklarda surekli ayak parmaklarını inceliyor. Annemde çok diyo ellerini çek ağzından diye ama bu doğal b süreç. Diş dönemi daha çok sokcak elini agzina
ozomom Ozlem2904 dedim acaba huzursuz olunca öyle bi yönetim mi buldu kendine ağlamayınca panik oldum ağlasa bir dert ağlamasa bir dert 😬 Teşekkür ederim 😊
Patateskoftesi Ozlem2904 bas parmak emmesi kalici bir durum diye okumustum eger diger parmaklarina da yapiyosa sorun yokta tek odak bas parmaksa dikkatini dagitacak seyler yapin unutturmaya calisin .
Sevaa02 @ozomom Benim oğlumda 3 ay 12günlük. 2.ayında parmağını sokuyordu ağzına nerdeyse sonuna kadar birde zorla çıkarınca ağlıyordu.şimdi onu bıraktı şükür bu seferde iki elini yumruk yapıp sokmaya çalışıyor 😁 bu ay kontrolünde doktoru sordu elini ağzına götürüyor mu diye evet diyince gayet normal karşıladı olması gereken bi durum belli ki 🙄
ozomom Sevaa02 oh ya valla içim rahatladı, o yumruğunu ağzına sokma olayı bizde de vardı hatta bi ara tamamen parmaklarını ağzına sokuyordu sonra da midesi bulanıyordu ağlıyordu 😅
ozomom Patateskoftesi aslında önce tüm parmaklardan başladı ama şimdi genelde baş parmağını emiyor ben de kalıcı olmasından korkuyorum 😢