Sln ufkum1 bende dikkat ettim açıkcası dikkat edersen gaz sorunu yaşamıyorsun sütü yapan şey su bol bol su iç rezene iç Çikolata ilk başta gaz yapan yiyecek
Nlngucluel ufkum1 cnm istediğini ye 40 çıktıktan sonra ben az az yedim alistirdim her yemekten sonra kimyon demle bir bardak iç inşallah olmaz birşey yoksa sütün olmaz ki
Nlngucluel ufkum1 bak ben günlük 1 sade soda içiyorum hem süt yapıyor hemde bebeğim gaz çıkartıyor korktum içmedim şuan çok iyi 2 ay 25 günlük
Ahanife ufkum1 ben 40 na kadar dikkat ettim sonra yedim içtim kurubaklagiller pek tüketmiyorum bide gazlı içecekleri içirmiyorum onun dışında herşeyi yiyip içiyorum 😊 bide bebekten bebeğe değişir deneye deneye bulunuyor 🤗
Gamzee88 Nlngucluel toz kimyon mu tohum mu kullanmak iyi acaba ?birde nasıl yaptığınızı yazar mısın cnm ,kaç kaşık kullanmak lazım cayı demlerken?
Esragedik22 Sadece çikolata mi gaz yapar kızlar kakaolu şeylerde yapıyor mu gaz bir de 2 saatten az bir sürede emzirirsen daha çok gaz oluyomuş bilgisi olan var mı
Ikra_nur Kimyonu nasıl demlememiz gerekiyor kaç kaşık atacaz kaç dk demleyecez kaç dk kaynatacaz birde
Zeydeymen Ikra_nur youtube da saraçoğlunun tarifini aç izle canım kimyon çatını bebeklerede öneriyor onu