Sultankocyigit03 Bir çok kadın gibi bende tüylerden müzdaribim çoğu zaman jilet ile aldım bacaklarımı ama artık ağdayla almak istiyorum ama korkuyorum sorum şu ki bacak alırken tüylerin uzun olması canı yakar mi kısaltmak gerekir mi önerileriniz varsa alabilirim
kuzey-21 Sultankocyigit03 bacak okadar acımaz hızlı yapablrseniz eğer. Ama size tavsiyem ağda ile almayın batık yapıyor cildin görünümü berabt oluyor. Batık olunca bu sefer de batıkları çıkartmak için uğraşacaksınız bu sefer de yara olacak ve iz kalacak.
Nisan12 Sultankocyigit03 Bende çok Jiletle yapmıştim aşırı pişman oldum sonra ağdaya başladım iyi ki diyorum şuan çünkü daha yeni yeni düzene girdi nerydese 1.5 sene oldu. Bacaklara gelince de kısayken acımıyor ama uzunkende çok güzel alıyor kökünden
adrmz54 Sultankocyigit03 tüyler uzunsa agdaya tamamen gelir pürüzsüz olur ..ama kısa olduğunda da agdaya gelmeyen tüyler olabiliyor bu sefer o kısa kalanlar bir iki haftaya uzayınca tekrar alman gerekiyor..en iyisi hepsini uzat o şekilde aldır
NurSema01 Sultankocyigit03 ben yıllardır ağdayla alıyorum tüylerimi bacağımda hiç batık olmadı ekstradan bişe de yapmıyorum ayrıca genetik bence batık meselesi. Uzun tüy olunca ağdaya hepsi geliyor kısada olmuyor pek ilki acır ama diğerleri acımaz köklenmiştir çünkü jiletle alınca
kuzey-21 Sultankocyigit03 bence lazere gidin bacaklar çok hızlı sonuç veriyor ve pürüzsüz bir hal alıyor.
mizmizpera Sultankocyigit03 bacım ben lazerle hallettim o işi. Kılsız tüysüz kaldım. Resmen maymun gibi gezdim senelerce 😅😅tavsiye ederim.
Gizemlibirisi Sultankocyigit03 uzun kısa farketmez aynı bence agrısı. Ama kısa olursa daha fazla kalıyo bir tık uzun olursa alınca tertemiz oluyor Ben sesunun şeffaf sir ağdasını kullanıyorum.özel bölgede bile hiç bırakmıyor. Kısa tüyleri alıyor. Gratis ten alıyorum 23 TL gibi bişey şuanki fiyatı.gecen sene 7 8 TL ydi 🙄ondan başkasını kullanamıyorum tüm vucut 20 dakka da yapıyorum kolla beraber. Ergenliğe girdiğimden beri de hep ağda kullandığım için tüylerim yumuşak seyrek. Bence siz ilk başlayacaksanız tek başınıza yapamazsınız. Kuaföre falan gidin zamanla evde alırsınız
TugbAlperen Sultankocyigit03 maddiyatiniz uygunsa direkt lazere gidebilirsiniz kalınlaşmıstkr jiletle hem
Aleynaezel Sunkiss ben de yeni yazildim gidicem ama korkuyorum ağda gibi acır die bikini bölgesi çok korkutuyo kuzenim dio normal doğurdun ona dayandiysan bunada dayanırım ama korku var çok aciyomu sizcede
Sunkiss Aleynaezel Ben ilk çıktığı zamanlar gitmiştim o zamanlar ayrıyeten buz tutuluyordu o daha çok acıtıyordu. Şimdi buz lazere gidiyorum buz lazerde soğuk hava geldiği için hiç bir şey hissedilmiyor. Etkisi de daha iyi. Eğer düşünürseniz buz lazer öneririm.