Deletedmon_65 Bebeğim 2 ay 7 günlük emzik verdiğim an geri atıyor tekrar verdiğimde yüzünü ekşitiyor sanki kötü birsey vermişim gibi 😂😂😂 bir ara sütümü damlatıp verdim oda işe yaramadı.
dunyaharikasi Deletedmon_65 emziği değiştirin ben 4 tane aldım sadece birini tuttu. Şimdi de o tuttuğu emziğe yakınları tercih ediyorum
Smehtap Deletedmon_65 Philips Avent damaksiz emzikleri var onu kullanmanı tavsiye ederim 👍🏽 Arkadaşımın bebeğide almıyodu hastanede ortalığı yıktı bende yedek vardı onu vermiştim ona ve hemen almıştı sanırım onu almayan bebek yoktur ☺️
nazlimom_ Deletedmon_65 philips awent kullandık öğürüyordu atıyordu bibs kauçuk aldım tuttu 2. Emziğe geçtik emdikçe şişiyor kauçuk yeterki emsinde emzik değiştirmeye razıyım😅
dunyaharikasi Deletedmon_65 damaklı yada kiraz uçlu olarak aldım ama damaklının da bebiş ağzına aldıktan sonra kelebek gibi olanları var onu almadı bildiğiniz hafif burun altına inen biraz kabaca olan emziği aldı. Kibar duran emzikleri almadı benimki. Ondan dedim damaklının çeşitlerini alın bir iki tane bir de öyle deneyin