Eslemesra Bebegım 13 aylık kasık reddi yasıyoruz kasıkla ne veriyorsam kasıga vuruyor.elle yenılecek seyler ıstıyor. Pankek makarna falan veriyorum arada baska elle yiyebileceği ne gıbı seyler verebilirim bilgisi olan var mı
Kevseryldz Eslemesra benim kızımda öyle asla kaşık sevmiyor herşeyi eliyle yiyor. Bu sabah mesela omlet yaptım eline kaşar peynir verdim salatalık verdim kendim omleti ağzını açık bulunca veriyorum öyle yiyor. Ara öğününe yoğurt muz vericem mesela muzu eline veriyorum yoğurdu ben yediriyorum. Mücver kaygana çubuk börek falan veriyorum eline
Eslemesra Kevseryldz yogurdu kasıkla yıyo o zaman ne kadar guzel masallah benim kızım yogurt bıle yemıyo o yuzden
kaganege Eslemesra 1 yumurtaya 1 tatlı kaşığı tarhana biraz su ekliyorum kısık ateşte omlet olarak pisiriyorum
YorgunAnneyimvesselam57 Beninkisi 23 aylik son 1 aydir hastada devamli bi soguk algnligi oluyo baska co uklardan geciyo ondanmidr bisey yemiyo emzirmesem ac geziyo resmen yoksa sevdigi seyleri guzel yerdi
Eslemesra YorgunAnneyimvesselam57 ay benim kızım 5 aydır kasıkla ılgılı hıc bısey yemıyo normalde de ıstahsız bı bebek zaten nasıl duzelecek bılmıyorm ne yedırıyosunuz siz