kubra76 gecen mu dertten mustariptim burada ayni post acmistim 2 gun once mucizevi bir sekilde kanallarimiz acildi
MasalMavi kubra76 bende aynı derdi çekiyorum 3. Doktora gittik yok 🤷🏼♀️ Sizin nazıl açıldı acaba 😥 öneriniz varmı ılık suyla silmek masaj ve yıkamak harici
Bhrbhr MasalMavi sıkıntınız nedir biz 6 aylığız hiç gözünden yaş gelecek kadar ağlamadı arada gözünden durduk yere su akıyo doktora dedim sağlıklı olduğu için dedi 🤷🏻♀️
kubra76 MasalMavi ne yaptiysam gecmedi 3bucuk ayliğiz doktor masaj yap demisti ama canini acitarak yap aglasin demisti kiyamamistim capak ve sulanmadan bikmistim artik en sonunda yatirdim yere 5 dakka boyunca sert bisekilde pinarlara masaj yaptim burnuna doğru sivazladim sabah hicbirsey kalmadi
kubra76 MasalMavi ne yaptiysam gecmedi 3bucuk ayliğiz doktor masaj yap demisti ama canini acitarak yap aglasin demisti kiyamamistim capak ve sulanmadan bikmistim artik en sonunda yatirdim yere 5 dakka boyunca sert bisekilde pinarlara masaj yaptim burnuna doğru sivazladim sabah hicbirsey kalmadi
1prensesannesi Bhrbhr benim kizim da oyleydi gozleri hep kipkirmizi dururdu durduk yere yasarir akardi sonra sintigrafi cekildi göz yaşı kanali tikanik denmisti
1prensesannesi Benim ilk kizimda oldu doktor masaj vermişti. 6sene oldu hatirladigim kadariyla burundan başlayıp göz altindan bitiminr kadar masaj yapardim. Bide alindan kaş cevresiydi. Duzelmisti hemen
Bhrbhr 1prensesannesi bizim göz beyazımızda bazen ince ince kırmızı damarlar çıkıyor öylemi 🤔 tedavisi masaj sadece sanırım ben durduk yere akmasını kaç kez dedim normal dedi
1prensesannesi Bhrbhr hayir kizariklik bildigin aglarsinda goz cevren kizarir ya öyle . Ama durduk yere yasarmasi nasil normal dedi anlamis degilim farkli doktorlara da sordun mu ? Çünkü ben o problemle gitmistim
Bhrbhr 1prensesannesi göxünden temiz gözyaşı gibi akıyor bazen amlattım pek ağlayan bir bebek değil hiç gözyaşını görmedim dedim sağlıklı olduğu için içeri akıyordur dedi🤔
MasalMavi kubra76 her sabah ılık suyla silip yapıyorum aslında damlada kullanıyorum 🤷🏼♀️ Birde bunu denim bakim ya inş bizede yarar 🙏🏽
Nisanur69_ MasalMavi temiz yumuşak bir tane bez ayarla dalinle o bezin ucunu ılık suyla köpürt sonrada.. Gözlerini sil sonrada .ayrıyeten o bezin diğer ucuylada sil biraz ıslat 1hafta devam et hemen geçer birde gözlerine masaj yap o içinin sarılığını çıkart
Nisanur69_ MasalMavi temiz yumuşak bir tane bez ayarla dalinle o bezin ucunu ılık suyla köpürt sonrada.. Gözlerini sil sonrada .ayrıyeten o bezin diğer ucuylada sil biraz ıslat 1hafta devam et hemen geçer birde gözlerine masaj yap o içinin sarılığını çıkart