Rainbow_ Anneler bebeklerimizin aylarını, gece uykusuna yatma ve sabah uyanma saatlerini paylaşalım hadi 😊 3 ay 24 günlük Akşam 8de yatıyor sabah 6da kalkıyor 🤤
Ozlem2904 Rainbow_ sabah 7 uyanma gece 9da yatıyodu ama artık atak haftasindanmidir nedir geceleri nerdeyse hiç uyumuyo yarım saat 45dk da bir sallıyorum 4ay 8gunluk
Sudee96 Rainbow_ 5 aylık tam haftada 3 gün akşam 19-19:30 sabah 11 diğer günler akşam 23:30 sabah 10:30-11
Rainbow_ Elisa34 yakın bizimkiler baya gün içinde benim de baya azaldı uykular bazen koyuyorum 15 dk sonra kalkıyor 🤷🏻♀️
1prenses2prensannesi 12 ve 10 yaşındaki çocuklarımı bebekken akşam 9 sabah 8 uyuturdum gecede kalkmazlardı gel gelelim 5 aylık bebeğim aksine uyumuyo resmen bana direniyo her akşam düzenli yıkıyorum karnını doyuruyorum yat uyu ama yooo iş uyumaya gelince bas bas ağlıyo biraz savaşıyoruz ama sonunda uyuyo tabi gece 2 3 kere mama istiyo kalkıyo
Rainbow_ Edagg evet gece 3 gibi uyanıyor mamasını yedikten sonra geri uykuya geçiyor hemen yaklaşık 3 saatte 1 acıkıyor ve uyanıyor