Sifali Asenam16 evet onunla ölçün fakat sakin cok ileri sokmayin sadece uc kismindaki metal kismin hafif girdigini anladiginizda durun acimasin cani. Korkulacak bisey degil asilarda. Sonra boyle ilk gun ateşlenecek yureginizi ferah tutun
Sifali Asenam16 burada size yazali 32 dakika olmus calpol vermismiydiniz ? 1 saate icinde ilacla birlikte düşmesi gerekir. Eger ilaca ve mudahalenize rağmen düşmüyorsa görüşebileceğiniz doktor vs görüşün yinede ama korkkutmayjn gozunuzu düşüyor
Asenam16 Sifali verdim evet, azcık düşmüş ölçtüm, şuan uyutuyorum, yine takip edcem, inşallah çıkmaz 😞🙏
ikiprensesannesiiiii Asenam16 aşılardan sonra 39 a kadar çıkması normal vücut savaş veriyor zayıflatılmış virüsle. Hatta doktorlar 39.5 a kadar ilaç verdirmiyorlar vücut kendisi savaşsın diye. Merak etmeyin birşey olmaz geçer bugün inşallah ☺️
ikiprensesannesiiiii Asenam16 40 olursa veya 39.5 dan yükselmeye devam ediyorsa hastaneye gidilir. İnmeyen inatçı ateşi varsa gidilir
ikiprensesannesiiiii Asenam16 inmeyen inatçı ateş de aşıdan sonra olmaz diş çıkarma döneminde dikkat edin o zaman genelde ateş oluyor ☺️
Asenam16 Jelibonsmom bilmiyorum ki, 37.7 çıktı ölçtüm, sonra düştü şükür ya, korktum valla, en korktuğum şey ateş ☹️
28Tugba28 Allah şafi ismi ile bebeginize bütün hasta bebeklere şifa versin . Limonlu çorap duymuştum ateşe iyi geliyo. Limonu sıkıp çorapları batırın hafif sıkıp bebeğinizin ayagına giydirebilirsiniz. ( Mutlaka internetten araştırın )