Minik_kusummm Kızlar 20 aylik oglum sabah soğuk yoğurt yemişti ardindan dort bes sefer kustu araliklarla gece 11 gibi de sulu gürültü lu su gibi ishal oldu bidr az önce baya gürültülü gaz cikarir gibi isal yapmis ama az beze bulasmis sekil ve çok açık sarı mide usutmesnde bu belirtiler olurmu yarın ozele gitsem hafta sonu kan kaka tahlili alinirmisonucu ne zaman cikar
Lisa3349 Minik_kusummm Benim kizimda kusma ates ishal var di enfeksiyon olmustu bunlar bitince burun akintisi oksuruk olustu 25 gunden belli bitmedi gitti malesef hastalik cocuklarda cok yaygin bu ar .Cok gecmis olsun
Sevgiguveen Minik_kusummmcocuklarda salgın var serumsuz gecmiyor önce kusma sonra ishal su kaybından sonra ateş falan başladı benim kızımda aşıları tam olduğu için yarım gunde mide bulantısı geçmişti özeller cumartesi gunude tahlil yapıyor sonuçları çıkıyor canım çok geçmiş olsun . İnşallah toparlamıştır biraz emzırıyırsanız bol bol emzirin su kaybı yaşamasın canım en iyi gelen miş .
AliKuzey12 Bir fikrim yok ama usutmede olabilir dediginiz gibi, sunsırasalgında cokmus ishal ve kusmayaeslik eden atestevarmıs dikkatli takip ediniz insallah sadece üsütmedir soguk hemenvermeyin yogurdu ben vermedim hiç vermemde
Minik_kusummm Lisa3349 cnm senin bebeginde de önce kusma olup sonra kusma bitip ishal mi başladı ikisi birmi devam etti oglum once kustu aksam kusmasi tamamen bitti isal başladı gece 11 den beri uc defa yaptı ama öyle bez dolu dolu yapmıyor ates yok halsizlik bitkinlik yok
Lisa3349 Minik_kusummm Kusma ishal ates ard arda olup ayni anda da eslik ettiler malesf bunlar bitince burun akmasi tikanmasi balgamli oksuruge cevirmesi basladi suan balgamli oksuruk ve hafif burun tikanikligi var gecmiyor nasil illetse ..
Minik_kusummm Sevgiguveen götürdüm cnm devlete bagirsak enfeksnu varmis iğne yaptı kusma icin serum takacakti durmadi igne yaptılar geri kusma icin surup zinco antibiyotik verdi bide toz verdi her kusma isalden sonra suya kat ver dedi şükür kendine geldi igneden sonra kusmasi gecti hastaneler hep dolu çocuklarla kusma ates isal bulantı hepsinin şikayeti