Cernsnmz Kızlar 3 ay 12 günlük bebeğim var. Uykudan uyandırıp süt veremiyorum aymıyor uykuyu kiloyu da az almaya başladı ne yapmam gerek bana yardım edin lütfen biberon kullanıyoruz bu arada
Saudade Cernsnmz acıksa uyanır ama demekki acıkmamıştır benim bebikte 3 ay 15 günlük son memeyi 11-12 gibi emdi yarım saat önce uyudu sabah 6-7 de kalkar ancak
sevim_kos Saudade Cernsnmz 3 aylık bebek için bu kadar saat aç kalmak olmaz en enn fazla 5 saat aç kalabilir o bile fazla. 3-4 saatte bi beslenmesi gerekir. Hem kilo az alır hem de acıktıkça şekeri düşer iyice uyanamaz artık açlığa dayanamıcak duruma gelince mecbur uyanır. Acıkırsa uyanır her bebek için geçerli değil maalesef. Ben de öyle sanıp uyandırmamıştım 200 gr aldı bi ay.
Saudade sevim_kos valla doğrusu bu tok olan bebekte kabul etmiyor görüldüğü gibi benim bebeğim kilo konusunda sorunu olmadığı için istediği saat uyanabilir
sevim_kos Cernsnmz bezini falan açsanız yine uyanmıyo mu. Yeni doğduğunda hafifçe burnu topuğu falan sıkılıyo ama 3 aylıkken de işe yarar mı bilemedim