aslansmomm pamuksekerinannesii bizde eşimle oğlumun yanına koştuk hemen o zaman tek başımızaydık ama şimdi oğlumuzla Allah korusun bidaha başımıza gelse naparız bilmem, düşüncesi bile çok korkutuyor
pamuksekerinannesii aslansmomm Allah korusun hepimizi bu kücügü böyle yaptı birdaha olsa ne yaparız Allah korusun gerçekten
Mommyishome pamuksekerinannesii böyle düşünmeyin. Bu tip sarsıntılar izmirde her zaman oluyor öyle düşünmeye çalışın
Wonderful_mom pamuksekerinannesii çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun inşallah..bende Elazığ deprem inden snra senin gbi olmstum 1yil boyunca kendime gelememistm
demetdemircioglu fn2827 aynı bende böyle oldum dizi izliyodum bana öyle geldi herhalde dedm bizim avizeler 5.5. Oldumu sallaniyo bi
fn2827 demetdemircioglu ben bide 2 ci büyük depremim.ilkini 7.6 dıydı bolvedin depremi ikinciside bu İzmir depremi.yüreğim hopluyor hep
Mehmuhmus pamuksekerinannesii deli gibi uykum var tam uyuyacaktim uyuyamıyorum her an olacak diye 😔 Rabb’im beterinden korusun 🤲
pamuksekerinannesii Mehmuhmus benim bütün uykum acıldı basım agrıdan patlıcak derecede ama uyuyamam ki
Esrmrtsbr pamuksekerinannesii ben de çok korkarım depremden ama Van’da oturduğum için alıştım diyebilirim burda da çok sık olur Allahım beterinden saklasın inşallah çok geçmiş olsun