Kızım hiç böyle bir bebek değildi doğduğundan beri uyku düzeni bozuldukça hep düzelttim amaaa 1 haftadır hasta geçen hafta cuma günü doktora gittik ciğerlerinde bişey olmadığını sık sık burnunu temizlemem gerektiğini söyledi burun akıntısı vardı temizliyorum belki 6 yı buluyor ama hala kesilmedi,bunu da geçtim gözünde sarı akıntı oluyordu azaldı ama gene de oluyor ben yıkıyorum direkt yüzünü,öksürme başladı 3 gündür kuru kuru nasıl geçecek bilmiyorum bionatur diye doğal öksürük şurubu almıştık dün bir kaşık verdik ama etki etmedi,EN KÖTÜSÜ KIZIM TAM 1 haftadır bağırarak uyanıyor ayağımdan inmiyor indiği an uyanıyor mama içerdi gece uyku arası asla reddediyor,uyuyor ama bağırıyor ağlıyor,beni de asla uyutmuyor 1 haftadır toplam da 20 saat uykum yok,neden böyle başına gelen varsa lütfen teselli tavsiye verin,böyle bir bebek değildi 9 ay 10 günlük ilk kez böyle bişey yaşıyorum ağzını açmıyor diş mi göstermiyor alttan 2 dişi çıktı uzuyor yavaş yavaş başka da yok başına gelen var mı neden olur böyle huysuzluk kucaktan inmek istemiyor ama kucaktayken de memnun değil otururken kendini yere doğru yüz üstü atıyor sonra ağlıyor beni kaldır diye😂 emeklemiyor zaten bişeyi almak için uzanıyor onu almak için poposunun üstünde gidiyor alıyor ancak alamazsa yüz üstü çığlık atıyor şu 1 haftadır modu o kadar düşük anlatamam hep huysuz huzursuz Gülen bebekti çok zor gülüyor yardımmm anne kankalar💖