meyrakus ayse_ana benimki başını tutuyor çok şükür ama elleriyle çok zoru varr sürekli ağzına sokuyor parmaklarını emmek istiyor ağzı çok akıyor
Saudade ayse_ana başını tam anlamıyla cok tutamıyor ama yinede tutuyor biraz, eller sürekli ağızda omuzlar yakalar hep sırılsıklam salya tükürük desen var. Oyuncakları tutmuyor henüz. Bu şekilde, 3 ay 15 günlük
minikaninannesiii ayse_ana merhaba bebişiniz büyümüştür gerçi ama bu saydıklarınız bizdede var şuan 3 aylığız diş çıkardı mı elleri dişten dolayı mı ağzında acaba bizimde yoksa keşfettiği için mi mersk ettim
Zeygun 3 ay 15 günlük başını tam olmasa da tutabiliyor ama aşırı Ağzı akıyor ve iki elini birden ağzına koymaya çalışıp emiyor
2melekkannesiii Benim minnoş kafasini dik bir şekilde tutuyor lâkin agzindan sürekli salya tukuruk akitiyo işaret ve baş parmagı surekli agzinda emmek istiyo , ama emzigi bir turlu tutmadi 2 farkli emzik kullandim damakli ve damaksiz hicbirsekilde tutmuyo
ayse_ana 2melekkannesiii Benimki emziksiz durmuyor alıştı :) Ama evet el hep ağızda bir de kusan bir bebekti zaten, böyle daha çok midesini bulandırıyor 🙄
unsuzkek minikaninannesiii merhaba bebeğim 5 aylık. Ellerini ağzına götürmesi keşfetmesi için gün içinde sürekli ellerini temiz bir nemli bezle temizlemenizi öneririm ve ellerini ağzına götürmesine izin verin. Hala götürüyor benim kızım iki elini bazen elini sokarken diğer eliyle ayağını da sokuyor hatta emerken bir elinide emmeye çalışıyor asdjfkgll