Benim bebeğim 3,5 aylık olana kadar her gün kakasını yapardı rahatlıkla gazını çıkarırdı hiç bi sindirim sorunu yoktu. Doktorumuz sağlıklı bi bağırsak gelişimi güçlü bi bağışıklık için probiyotik başlattı. 1 ay kullanmadım çünkü sadece anne sütü alıyordu ve bunun bebeğime yeterli geliceğini düşündüm. Doktora da bi sonraki kontrolünde kullanmadığımı belirttim ama bi şekilde beni ikna etti, kullanmam konusunda ısrar etti ve ben de doktor yani kullandım. 3,5 aylıkken probiyotik damlaya başladık bebeğim 15 gün sonra kaka yapmamaya başladı. kabız oldu tam 2,5 ay kabızdı bu durumu probiyotiğe bağlamadım çünkü doktor da bağlamadı. 10 gün 7 gün asla kaka yapmıodu ama sorunu da yoktu karnında şişkinlik vs. Ama kaka yapmıodu ve tam 2,5 ay fitille bebeğime kaka yaptırdım. Çok bunalmıştım bu durumdan. Yeter artık dedim ve probiyotiği kestim. bebeğim 7 gün sonra eski haline döndü hergün kaka yapıo ve ek gıda da almaya başlamasına rağmen kabız filan değil. Her Probiyotik her bebeğe /insana uyum göstermiyo resmen. Belki kullanmaya başladığınız bi vit. , Bi ek destek bişey varsa sorgulamanız açısından yazmak istedim. Bizim açıkcası aklımızın ucundan bile geçmedi bağırsak düzenleyici bi damlanın kabız yapıcağı. Ama herşey herkese iyi gelmio resmen.