kaymakliekmekkadayifi Arkadaslar bu ara bir cok yerde karsima cikan sade soda yogurt ve limon kürünü denemek istiyorum. Yapip kullanip faydasini goren oldu mu ? Ve sadece bu 3 malzeme mi ? Icine baska birsey ekleniyor mu ?
deniz-95 kaymakliekmekkadayifi soda yoğurt börek harcına efso oluyor. Söyleyeceklerim bu kadar 😂😂😂😂😂😂😂😂
anayimbenn kaymakliekmekkadayifi soda yoğurt yapın işe yarıyor gerçekten metabolizma hızlandırıyormuş
Morusevenanne kaymakliekmekkadayifi bu tarz şeyleri artık önermiyor diyetisyenler. Az ve öz yemek lazım bol hareket. Biraz kararlılık istiyor
kaymakliekmekkadayifi deniz-95 kizz deme deme 😂😂 pazartesiden beri diyetteyim diyorum esim aksam eve cipsle cikolatayla geliyo bugunde diyo ki borek mi yapsak 😂😂 bi adam akillik diyet yapamiyorum zaten boyle seylerede sans deniyorim iste 😂
kaymakliekmekkadayifi anayimbenn kullandiniz mi memnun kaldiniz mi ? Su an yaptim ama tadini hic sevemedim 😂
kaymakliekmekkadayifi Pinarucar bilmiyorum ki ben de emziriyorum ama gunluk hayatta limonda ayran da soda da tüketiyoruz sonucta diye düşündüm
kaymakliekmekkadayifi Morusevenanne diyet ve spor yapiyorum zatem fakat bu tarz kürlerinde cok faydasi oldugunu okudum