Buketikranur Kızlar bebeğimin bir kulağının arkasının yapışık olduğunu bugün fark edebildim bebeğim 3 buçuk aylık böyle olunca düzeliyor mu hiçte bilgim yok ilk kez böyle birşey gördüm bilgi verin lütfen
Buketikranur Ya bende ilk kez gördüm bir kulak normal açık diğer kulağı biraz yapışık daha dar arkası
Cansu4401 Buketikranur hızlı resim yükle yaz Google’dan ordan resmi köy bağlantıyı kopyala burda yapitsr
Buketikranur Cansu4401 https://resimyukle.io/d/7JTaebJEsK2oQFKcG34ELJCYbvzNJZ5Q5mLVYe9gOmOaLarKm0Q1flSRBJzSi7FI content_copy
Nursena0606 Buketikranur evet gördüm ama 3 aylık şimdiye kadar nasıl fark edilemedi anlamadım. Normalde yenidoğan döneminde fark edilir. Siz yine de Bi doktora götürün. Sanırım bu durumlar ameliyat ile çözülebiliyor.
Buketikranur Nursena0606 ayy ciddi misin ne bileyim ben hep uyuttuğu yön dolayısı ile sandım doktor da hiç fark etmedi heralde
Nursena0606 Buketikranur doktora göstermekte fayda var. Hiç mi açılma olmuyor? Yani hep bu şekilde mi duruyor?
Buketikranur Nursena0606 ya daha önce böyle birşey duymadım da açıkçası fark edince netten araştırdım öyle öğrendim her ay doktora gidiyoruz oda demedi kış ya hep kafası üşümesin diye bereli tuttum doktora götüreyim ben belki başına gelen vardır diye öğrenmek için sordum
Nursena0606 Buketikranur bildiğim ameliyat ile tedavi. İnşallah başka çözümü vardır. Birde işitme testinde de mi fark edilmedi?