Ebrarkucuk Merhaba kızlar, bebeğim 17 günlük. 15-20 dakikada bir meme istiyor. Bazen bırakır bırakmaz tekrar ağzını gezdiriyor yemek için. Günde 1 defa ek olarak bebelac veriyorum belki sütüm doyurmuyordur diye. Bu defa da sürekli karnını sıkıyor ne yapacağım bilemedim 🤷🏻♀️
Ikrazumra19 Ebrarkucuk cok normal sizi kokkunuzu ariyor mutlaka doyuyordur agzinin acik olmasi emmek.istemesi bi refleks
Deletedmom00881 Ebrarkucuk mama verme canım, aç değil, bebekler ilk 2 ay kendisini annesinin karnında ve hâlâ annesi ile bütün sanır, annesinden ayrıldığının farkında değildir henüz, annesi uzağa gidince ağlayıp annesini ister ve güvende hisseder emerken 🤗🤗😇😇💖
Tugce59 Ebrarkucuk bebekler anne karnında 9 ay kalırlar ve bunun 1 yıla tamamlandığı anne karnı dışında geçen 3 aylık süreç de 4. trimester olarak adlandırılır. Bu sebeple bebeğinizi ilk 3 ay mümkün olduğunca kucağınızda, memenizde kısacası ait olduğu yerde, kendinizde tutmalısınız. Hem kendini daha güvende hissedecek. Hem her istediğinde meme verdiğiniz için sütünüz artacak hem de birbirinize doyacaksınız. Ben kucağa alıştırma diyen herkese inat bebeğimi hep üzerimde uyuttum. Sütünüzün az geldiğini düşünüyorsanız sağım pompası edinebilirsiniz. Buradan tanıştığım bir anne sayesinde tanıştım ben de pompayla. İlk aylarda mamayla desteklediğim bebeğimi artık sadece emziriyorum.
Sara1904 Ebrarkucuk bizde öyleyiz hatta memeden sonra kusmaları oluyor diyorum demek ki yetıyor çiş sayısına falan da bakınca, ama dedıgınız gibi sureklı aranıyor meme de uyuyor hatta ben de bir kaç gündür emzik deniyorum başka çarem yoktu😬