Prensannesiyimm Kızlar bu ikinci postum lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi.? Oğlum 2 yaşında kanı çok düşük çıktı, doktorumuz ferru kan ilacını verdi ama daha bitkisel onere bileceğiniz kan ilacı var mı.?
Ikrazumra19 Prensannesiyimm ustte kalsin ilac kullanmadim hic ama yengemin kizindada boyel kucullen kansizlik oldu Beyaz dut kurusu ve çekirdeksiz uzum Gun kurusu kayisi Kaynatip meyve suyu gibi sabah aksam icirdi duzeldi sukur bunuda ek olarak deneyebilirsiniz
Melekakcakaya21 Prensannesiyimm bnmde kizim sekiz aylik kani 9.5 bes cikti düşüktü kan illaci ferrum verdi bnde onu kullaniyrum ek olarak bsy vermiyrim inşallah düzelir geçmiş olsun cnm
deniz-95 Prensannesiyimm ferrumdan daha etkili bir kan ilacı yok canım. Doğal içerikli olanlar var evet bestiron, ocean gibi ancak emilimi en yüksek ferrum. Zaten düşük çıkmış. Bence onu verin.
Sevdam21 Prensannesiyimm mrb benim kızımda da eksik çıkmıştı aynı ilaçtan verdi doktor fakat ikinci günden itibaren inanılmaz diş kararması yaptı sanki çürümüş gibi sonrası araştırdım evet dişlerde sonraki zamanlarda çürüme oluyormuş devam etmedim kestim keçi boynuzu özü veriyorum her sabah içine limon veya portakal sıkarak bi kaşık hem kan yapıyor hem iştah açıyor
Prensannesiyimm Melekakcakaya21 Çok teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun afedersin kadının rengi filan değişti sizde de varmı öyle birşey
Prensannesiyimm deniz-95 Anladım canım çok teşekkür ederim 8 çıktı 2 ay boyunca kullanmamız gerekiyor doktorumuz oyle dedi kullanalım o zaman çok sağol
Prensannesiyimm Sevdam21 Evet canım ne yazık ki hemen arkasından su iciriyorum ben pekmezi zaten veririm ama ona rağmen düşük çıkmış
Prensannesiyimm Melekakcakaya21 kakasının yazdım klavye sağolsun kadinin yazmış kusura bakma canım🤦♀️