watermelonlove Doğum günü için uyar mı ne renk ayakkabı alsam kafam çok karıştı lila renkte pek seçenek yok olanlar aşırı pahalı 1 saat giyecek en fazla yani sizce bu uyar mı https://imgyukle.com/i/R3rDhS
Mariposa watermelonlove geçen elbise bedeni icin post açmıştınız nasil oldu mu istediğiniz gibi 😍ayakkabılar çok mu spor bilemedim
watermelonlove Artizneararlabazarda ya başka ne renk gider bu kıyafete sizce hep lila mor bakıyorum ama seçenek kısıtlı 1 yaş doğum günü için olacak
watermelonlove kaganege 1 yaş için alacam sandalet var mıdır ki genelde yürüme öncesi ayakkabılar bu tarz oluyor sandalet pek göremedim
birtutamsac watermelonlove bugün mp de çok güzel sandaletler vardı 250 küsürlerdeydi ama yürürkende rahat yürünecek tarzda şık sandaletlerdi
watermelonlove TheBossMom ay çok güzel gümüş sandaletler var ama büyük numara hep 19 numara bulamıyorum
watermelonlove Mariposa oldu ya hafif önden biraz bol oldu ama oda bir beden büyük olmasından sanırım ama yine de kötü olmadı ona uygun bandana aldım deniz kızı konsepti ama ayakkabı kafamda kuramadım ya bu attığımı da pek uyduramadım
Hep_mi_uykusuz watermelonlove Bence olmaz evde ise suslu corap giydir bence yada ee bebekte falan uygun ev ayakkabilari var suslu oyle bakin drim
Mariposa watermelonlove yok bu olmamış zaten gümüş renkli sandalet tarzı ayakkabi daha uyumlu olur. Her yerde de bulursun.