Durumoms Kızlar bugün aşı oldum saat başı ölçüyorum ilk ölçtüğümde 36,5 ti şimdi 36,9 oldu git gide çıkıyo kaç olunca calpol veriyim
Eda_ Durumoms Biz de dün olduk ilk 35.5 tu sonra 36.9 du oda da sıcaktı camı açtım biraz serinledi yine 35-34 e düştü ortam sıcaklığı da etkiliyo ateşi sanırım
Linosunannesi Bizde bugun 2. Ay aşılarımızı olduk . Hemşire 38 e kadar ateş düşürücü verme vücudu savaşsın dedi . 38 ve üzeri olursa fitil önerdi . Çok huysuzlanırsa fitil öncesi 1 çay kaşığı kadar calpol verebilirsin dedi
Durumoms Linosunannesi öylemi teşekkür ederim bana bilgi vermedi ilk çocuğum korkuyorum bende 😊 öyle yaparım ozmaan
[silindi] Linosunannesi çok zor mu ya bizim de bir hafta kaldi çok korkuyorum bebeğim çok ağlar panik olurum diye 😓😓
Durumoms [silindi] benim kızımdan önce bi bebek daha oldu nerdeyse hiç ağlamadı ama benm kız eve gelinceye kadar ağladı😊
Linosunannesi [silindi] aşısı yapılırken ben dayanamdım cıktım anneannesi kaldı yanında ama ağlamamış annemin sölediğine göre , ben odaya girdiğimde de uyumaya devam ediyodu meleğim ama öğleden sonra cok mızmızladı huysuzlanfı calpol verdim sakinledi hamdolsun. Allah yardımcınız olsun 😞biz atlattık darısı basınıza insallah
Anneolunca_g05 [silindi] her bebek farklı atlatıyormuş cnm bazısı hiç huysuz olmazmis bazisi huyzuz olurmş
Eda_ Durumoms Bugün biraz zorluk çekersiniz ağrısı olur belki korkar ama yarına bi şeyi kalmaz Allahın izniyle 😊
Durumoms Yakup_21 bizde sabah olduk bende tetikteyim ağrı kesici fitil calpol ve ateşölçerle bekliyorum evde😌 şimdilik biraz huzursuz okadar birazda uyku yaptı sanırım uyudu öyle 😊 baya ağladı benimde gözlerim dolmadı değil☺️
Durumoms Eda_ inşallah tekim bende küçükken ateşten dolayı duyma kaybı yaşamışım bi kulağımdan o yüzden korkuyorum😌
Yakup_21 Durumoms kymm ya bende cok duygusalim bu konuda nsl dayanirim bilmiyorum gecmis olsun cnm korkuyorum birazda bisi olur diye