Yumut Bebeğim doğduğundan beri beşikte hiç yatmak istemedi benimle uyuyor 1 haftadır saat başı ağlıyarak uyanıyor meme istiyor gün içerisinde de sürekli kucak istiyor krize girermiş gibi ağlıyor sinirleniyor sizce diş ağrısımı ve bu düzelicekmi çok yoruldum
ofdiyorum Yumut diş diş bir haftadır aynıları bizde de vardı dün beyaz beyaz dişlerin gelmek istediğini gördüm 😍
Yumut Papatya-ya atak haftası aynen diş görünürde yok ama uzun zamandır çok kaşıyor gece uyanmasını geçtim inanılmaz bir siniri var istediği olmayınca çıpğlık atarak ağlamaya başladı şoklardayım
___ Aynı durumdayız ya 3 gündür pertim çıkıyor yorgunluktan diş de yok birşey de yediremiyorum eskisi gibi çok üzülüyorum ona da. Allah hepimizin yardımcısı olsun😔
Deletedmom_21 Yumut amin canim uykusuzluk beni mahvediyor birde oglan o kadar hareketli ki bi saniye durmuyor
Madam Yumut ya bilmez ki alışmasın iyide senin yanında yatmayı keşfedecek ki beşiği istemeyecek sürekli devam etsen muhtemelen alışırdı her ağlamada yanında yatırdıysan öyle gitmiştir
Yumut Madam profosyonel uyku eğitimi bile verdim olmadı her çocuğun karakteri farklı oluyor. alışkanlık değil bu her seferinde de koydum neden inanmıyorsunuz 😃
Deletedmom_45 Yumut off bizde oyleyiz inanir misin gece 12de yatti sabah 8de kalkti gecede saydim 20 defa uyandi suandada direniyor uykuya atak dis karisti Allah ne verdiyse isin garip yanı gram uykum yok yorgunluktan vucut çöktü sanirim 🤣🤣
Yumut Deletedmom_45 yani tam içim geçiyor bir çığlık inme geliyor bana 😂 yani bu durum 3 yaşına kadar geçmicek sanırım ben o zamana kadar ölürüm 😄
11Hilal11 Yumut benim kizim 10 aylik bu aya kadar sakinlikten kırılan cocuk çıldırdı resmen ne uyku kaldi ne durmasi resmen canavara dönüştü
aybars030921 Yumut benim oğlum da 8 aylık oldu, gündüz kucak kucak diye ağlar gece emmek ister. Diş çıkıyor bizimkinin bir de bu haftalar atak haftası, o da olabilir üst üste geldi 😃